Videók a készülő Star Wars parkokról és egy új Williams téma

Tavaly már beszámoltunk róla, hogy 2019-ben Galaxy’s Edge címmel Star Wars élményparkok nyílnak a kaliforniai Disneyland és a floridai Disney World területén.
A mai nap folyamán új információk kerültek napvilágra a készülő attrakciókról.

Az egyik látványosság, melyről videót kaptunk, a Millennium Falcon: Smugglers Run nevet viseli. A teljes egészében és teljes élethűséggel felépített Ezeréves Sólyom pilótafülkéjében kell majd küldetéseket végrehajtanunk, melyek eredményei kihatással lesznek a további kalandjainkra a parkban. Három különböző szerep közül választhatunk majd, melyek előzetes információk szerint a pilóta, a másodpilóta/gépész és a lövész.

A másik attrakció résztvevőjeként az Első Rend egy hadihajójára kell fellopóznunk. Ennek címe a Rise of the Resistance lesz, és átélhetjük, amint az Ellenállás csapatai támadást indítanak a hajó ellen. Az alábbi videó a megépült díszletek között forgott:

Floridában, a Disney Worldben nem csupán a park épül meg, de egy szálloda is, mely az “űrben”, egy “űrhajón” kap majd helyet. Erről korábban már kaptunk képeket, de most az űrhajóra való eljutást segítő “kompról” is láthatunk pár látványtervet:

A Disneylandben jövő nyáron, a Disney Worldben pedig jövő ősszel nyit a Galaxy’s Edge. Aki addig is többet szeretne megtudni erről a Batuu bolygón található kikötővárosról, ajánljuk figyelmébe a Thrawn: Szövetségek című regényt.

Végezetül álljon itt a legérdekesebb videó, melyben John Williams frissen, a parkok számára írt dallamait hallhatjuk, miközben az építkezésről látunk képeket. Ez a két perc csak egy kis ízelítő az újonnan szerzett zenéből, melyet William Ross vezénylésével a London Symphony Orchestra játszott fel a híres Abbey Road Studiosban.

Hozzászólás