Star Wars: Knight Errant #3

Megjelenés: 2010. december 8.
Írta: John Jackson Miller
Fordította: bimi12
Beírás: Eszter
Magyar borító: Recsi
Idő: 1032 évvel a yavini csata előtt

Jedi-lovagokként Gorlan Palladane és Vannar Treece régóta másként vélekedtek arról, mit kellene tenniük a Sith-ek által uralt területen. A civilek biztonságáért aggódva Gorlan évekkel ezelőtt felhagyott a Jedik útjával, hogy segíthessen meghódított otthonán, a Chelloán. Vannar mindig is jobban szerette a vakmerő akciókat – és ez katasztrofálisnak bizonyult.

Vannar kísérlete, hogy meggátolja a Sith Daiman Nagyurat abban, hogy fegyverként használja Chelloa halálos baradium készleteit azt eredményezte, hogy minden Jedi társa meghalt vele együtt. Mind, kivéve egyet: a fiatal Kerra Holtot. Miután rájött, hogy Gorlan nem hajlandó fellázadni Daiman ellen, Kerra magára vállalja, hogy teljesíti Vannar küldetését.

De felfedezi, hogy Daiman testvére és halálos ellensége, Odion Nagyúr ismét Chelloa ellen készül. Attól félve, hogy Odion elég elég kinetikus rombolóval tér vissza, hogy lerombolja a bolygó felszínét, Kerra inkább a nagyobb fenyegetéssel néz szembe, ami azonban könnyen öngyilkos küldetésnek bizonyulhat…

[Letöltés]

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s