Star Wars: Knight Errant Deluge #2

Megjelenés: 2011. szeptember 21.
Írta: John Jackson Miller
Fordította: bimi12
Beírás: Rincewind
Magyar borító: Recsi
Idő: 1032 évvel a yavini csata előtt

A Sith űrben minden hazatérés keserédes. Tíz év után először visszatérve az Aquilaris vízi világára, Kerra Holt Jedi lovag megtudja, hogy sokminden megváltozott. Akik itt maradtak Daiman Nagyúr irányítása alatt, hogy műveljék a tengereket, próbálnak menekülni az ’’ár” iránti éhségük elől, egy drog elől, amely kiszipolyozza vágyaikat.

Miután a rabszolgák kiszabadítására tett kísérlete kudarcba fúl, Kerra belebotlik egy égből jött támadóba – Zodoh-ba, aki egy betolakodó a távoli Hutt űrből. Zodoh lehoz egy viharvezérlőt, egy gépet ami párologtatókat használ, hogy viharokat keltsen, elmosva ezáltal minden ellenállást.

Zodoh számításait egy olyan dolog hirtelen érkezése húzza keresztül, amit Kerra ritkán látott a Sith űrben: a segítségé. Jenn Devaad kapitány és az Ördög osztag lecsap, megtisztítva az utat egy segélyakciónak. Mivel elhívták segíteni, Kerra kap az alkalmon, hogy felszabadíthatja Aquilarist egyszer, s mindenkorra. De Zodoh-nak – aki még mindig tud bizonyítani a Sith Nagyuraknak – más tervei vannak…

[Letöltés]

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s