Könyv – Choices of One

Timothy Zahn egy új regénnyel tér vissza a Star Wars galaxisba! A Choices of One című regény 2011 júliusában fog megjelenni. Ez klasszikus Star Wars történet lesz, mely az Egy új remény és A Birodalom visszavág között játszódik, olyan szereplőkkel, mint Luke Skywalker, Han Solo, Leia hercegnő és Mara Jade.

Jövőre lesz 20 éve, hogy megjelent Zahn A Birodalom örökösei című regénye, ennek apropójából ismét kiadják a regényt. A keményfedeles változat tartalmazni fog egy rövid történetet Zahn legkedveltebb karakteréről, Thrawnról. Ez az évfordulós kiadvány 2011 júniusában fog megjelenni.

A Choices of One-nak már elkészült a bortótervezete, de ez még nem a végleges verzió.

13 hozzászólás a(z) “Könyv – Choices of One” bejegyzéshez

 1. Én is szeretem Zahn könyveit. Érdekes lenne egy Thrawn -ról szóló sorozat, hogy hogyan hódította meg az Ismeretlen Régiót. Nagyon bírtam a fickót, kár, hogy nemigen akarják visszahozni (bezzeg a Császár háromszor is újjáéledt), A jövő látomásában pedig nagyon reménykedtem benne. Legalább olyan formában visszahozhatnák, mondjuk, hogy csináltatott magáról egy-két olyan klónt amiben elhelyezte stratégiai lángelmélyének egy darabját (mint a klón Tierce esetében), amiket aztán egy tízévesnek megfelelő testi fejletség után kivetet a klóntartályból és speciális nevelést biztosítva nekik rendes ütemben felnevelik őket (Thrawn gyermekei). Bár az lenne az igazi, ha lenne még egy klón elrejtve valahol amelybe betöltötték a teljes emléklenyomat másolatát.
  Eszter számíthatunk rá esetleg, ha megjelenik A Birodalom örökösei keményfedeles változat, megszerzed nekünk a Thrawn -ról szóló rövid történetet?!!!!

   
 2. Én imádom Zahnt :ĐKedvenc (Star Warsos, és azon kívüli) írom :Đ Mellesleg szerintem azért nem nyúlnak többé Thrawnhoz, mert az Zahn joga, és csak ő tud olyan kis fondorlatos történeteket írni, főleg Thrawnról :P Ja, és ezt saját káromon tudtam meg, mert (mivel a kedvenc írom) rám ragadt róla egy s más, és én is elkezdtem egy szövevényes, és kissé bonyolult, de nagyon összefüggő regény-sorozatot írni, de aztán (rá pár hónapra) mondtam, hogy az enyém is jó, de annyira nem, mint Zahné. A Császárhoz meg mindenki nyúlhat, így sztem Thrawn, úgymond, jobb karakter, mivel ahhoz annyira nem mernek nyúlni :P Amúgy a regényeim alapötlete még mindig megvan :Đ Abban is egy Thrawn fiáról volt szó, akiről később Daala megtudja, hogy klón (ez 19 évvel Leia Organa Solo hatalomra jutása után játszódik, és még ő van hatalmon azóta is :P), és hatalmi csatába kezd Thrawnnal. Közbe kialakul az ÚK-n belül is Borks Fei’yával egy lázadás, és Grievoust is újra alkotják (legalábbis a Béta verziót) xĐ Meg a Csillagkohó tervrazjai is előkerülnek, stb… Tehát mondom: elég hülyeség, de volt benne pár olyan fordulat, ami kicsit megközelítette Zahn írásait, de azok is csak nagyon kicsit xĐ Bocs, hogy mindezt leírtam :P

   
 3. Igen, sajnos nem valószínű, hogy még ebben az életben meg fog jelenni magyarul ez a könyv. :( Akárcsak a horror regények…

  Igyekszem majd megszerezni a kis Thrawn sztorit, de addig még jó pár hónap vissza van. :) Még két egész vizsgaidőszak. :S

  Egyébként miért mindig csak a klónjai jönnek szóba? Az teljesen kizárt, hogy tényleg van egy-két saját gyereke? Nem voltak női? (Nem vagyok egy nagy Thrawn szakértő…)

   
 4. Szia Eszter

  Azért jönnek szóba a klónjai mert egy gyerek nem biztos, hogy örökli a stratégiai lángelmélyét (nem valószínű, hogy úgy írnák meg a történetet), a klónnál meg adott a dolog. Egyébként, jó ötlet lenne, ha volnának normál gyerekei, mondjuk eleget kalandozott hozzá az Ismeretlen Régióban, hogy felszedjen egy-két csajt:). Ezért is volna jó, ha valaki (Zahn) megírná az Ismeretlen Régió meghódítását.

   
 5. Jah :P Épp ezt akartam írni :Đ (xim) :Đ És az Ismeretlen Régiók meghódítása akár egy sorozat is lenne :P
  Amúgy lehet, hogy felteszem az idővonalát a corellian-run -ra, és azt elolvashatjátok :P de ne számítsatok túl sok értelemre xĐ

   
 6. Úgy emlékszem, a Zahn-könyveket általában abban az évben ,vagy a következőben adták ki magyarul, mint angolul. *Túlélők keresését előkap* angol 2008, magyar 2008. *Birodalom örököseit előkap* angol 1991, magyar 1991. Tehát lehet, hogy még a mi életünkben megjelenik a chices of one.
  És én is elkezdtem írni egy ilyen star wars félét (sőt, kettőt is), az egyik ilyen Mi lenne, ha, és csak minimális köze van az eredeti sztorihoz, a másik meg azt a három napot taglalja, amikor Mara, Luke, Leia, Han és Csubi ottragadnak azon a bolygón, a thernbee-vel (Az új lázadás végén említik, asszem.). De igaz, Zahn stílusához senki sem fog felérni. Az ő karaktereit (Thrawn, Mara, karrde) baromi nehéz megfogni. Én jelenleg Mara stílusával küszködök (vagy túl bunkó, vagy nem eléggé az, soha nem tudom eltalálni).

   

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

^^ ;) :wtf: :wow: :star: :sexy: :omg: :love: :love3: :love2: :lol: :kiss: :heart: :ehh: :angry: :angel: :aha: :S :P :D :/ :) :( :$