Counterattack adatlap

Kis késéssel, de meghoztam az eheti rész információit. Az adatlapon megtalálható minden megszokott infó, letöltési link, felirat link (a feliratért köszönet jár Lok Durdnak és Kit Deckelnek ;) ), érdekességek, stb. :) A részt ki lehet beszélni az swsaga Counterattack topicjában is. Jövő héten érkezik az új epizód, a trilógia lezárása, a Citadel Rescue, az előzetest ennél a bejegyzésnél találjátok.

3 hozzászólás a(z) “Counterattack adatlap” bejegyzéshez

 1. Őszintén szólva nem rossz részek de….hát inkább lehetett volna valami háborús csatás rész még az évad vége felé.Ezek inkább kis személyes történetek.Mindenesetre tarkin feldobja a trilógiát, a hangszínész jó munkát végzet, tényleg olyan mint az eredeti.

   
 2. Na igen, de ezek azok a dolgok, amik nekünk tutira nem fognak lejönni.
  Ebben az összecsapott szinkronban, ahol minden klón más, pedig szerződtetve van Berzsenyi Zoltán, szinte kizárt, hogy lesz akár egy olyan ember is a fejesek közt, aki rádöbben és így szól, hogy:
  – ez a Tarkin ez tudjátok , ez az aki… hú kérjük meg Versényi Laci bácsit, hogy kicsit játszon fiatalosabb hangon és vállalja el Yoda mellett őt is!
  Pedig ezt kellene.
  Ha esetleg megcsinálják, én többet egy rossz szót sem szólok a szinkron-témában, megígérem.

   
 3. igen írtem már másik helyen hogy versényinek nagyon örülnék…van olyan jó színész hogy teljesen jól megcsinálják vele…De én miota berzsenyi zoltán volt vizsla hangja, de a klónoké nem…Ott adtam fel:S Mondom már az leső résztől félek.5 teljesen azonos kinézetű klón..ha cody és rex hangját is keverték már, itt hatalmas kavarodás lesz…cad bane nek is évadonként más a hangja, zironak is, onaconda farrnak is, almecnek két egymás követő részben volt más hangja, organa szenatornak is részenként más volt a hangja,és a színvonal csak lefeléá ment eddig…ha megint keresztes hadjáratokrol fognak beszélni a szinkronban meggondolom hogy megnézzem e.
  talán spoiler :

  A hozzászólás spoilert tartalmaz Mutasd

  na végre valami j dögök a következő részben:D rég voltak j szörnyek, pedig azokat szeretem.Több újdonság kéne 1-1 részbe.
   

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

^^ ;) :wtf: :wow: :star: :sexy: :omg: :love: :love3: :love2: :lol: :kiss: :heart: :ehh: :angry: :angel: :aha: :S :P :D :/ :) :( :$