TCW előrejelzés – kiegészítve

A hosszú szünetből már csak egyetlen egy hét van hátra. 2010-et két darab TCW résszel fogjuk indítani, a címük is megvan már, a kilencedik epizód a Grievous Intrigue, a tízes pedig a The Deserter címet viseli. Pár infó a részekről:

Grievous Intrigue
Grievous tábornok foglyul ejt egy Jedi-mestert. Anakin, Obi-Wan és Adi Gallia tervezik meg a mester mentőakcióját, de hamarosan rájönnek, hogy Grievousnek is van egy saját terve…
(Adi Gallia megint egy új szereplő, kíváncsi leszek rá. 🙂 ) Félreértések elkerülése végett: tisztában vagyok vele, hogy az Ep1-ben szerepelt, de a TCW-ben újnak számít. Ezért mondom, hogy új. 😛 Mert TCW-s alakban még nem láttuk.

The Deserter
Rex egy távoli bolygón kutat Grievous tábornok után, de helyette egy dezertőrre bukkan. A helyszín Saleucami, és itt is felbukkan egy új szereplő, az ő neve Cut Luquaine (ő lenne a dezertőr).

Időközben olyan információkhoz jutottunk, miszerint a 11-es rész január 22-én kerül adásba. Ennek a címe Lightsaber Lost, Ahsokával a középpontban.

Lightsaber Lost
Egy zsebtolvaj ellopja Ahsoka fénykardját. A visszaszerzésben egy ősi Jedi segít a padawannak. (???)

6 thoughts on “TCW előrejelzés – kiegészítve

 1. Lehet, hogy Adit jobban bemutatják, hogy aztán mikor kinyirják jelentősebbnek éreztessék az elvesztését. Vagy lehet, hogy előrébb hozzák a halálát?
  Amúgy a fejvadász csávót is jól elfelejtették, azzal kampányoltak meg a csapatával az első szezon végén, aztán 2-3 részben ha szerepeltek, nem? mondjuk nem hiányzik, mert nem volt eltalált karakter szerintem, sőt idegesítő volt.

  Kedvelés

 2. Nem hiszem, hogy Adit megölnék… Elég durva lenne. :S

  A fejvadászok még biztos visszatérnek, mert a promóban szereplő fejvadászok közül még néhányan fel se bukkantak, és még az évad felénél se tartunk. Szóval most már talán beindulnak a dolgok.

  Mondjuk ez a zsebtolvajos dolog nekem elég hülyeségnek tűnik. Egy Jeditől egy zsebtolvaj ellopja a fénykardját? Még ha Han Solóról lenne szó, talán elhinném. 😀

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s