TOR webcomic

Múltkor kicsit szívemre vettem, hogy meg lett említve, hogy nincs fent a TOR képregény folytatása. Kicsit erőt vettem magamon, és lefordítottam a következő három oldalt, viszont ha semmi ‘Köszönöm’-féleség nem érkezik rá, akkor tényleg ez volt az utolsó, hogy képregényt fordítottam. Mert sajnos nem két perc, amíg megcsinálom. De ha van rá érdeklődő és reakció, akkor nagyon szívesen töltöm ilyesmivel az időmet. 🙂

Ide kattintva juttok el a képregényes oldalra. Az oldalak alját úgy tudjátok elolvasni, hogy az egérrel megragadjátok a képet, és felcibáljátok az alját. 😉 Mint egy .pdf-ben.

(A magyar képregényről van valakinek információja? Csak mert olyan 16-17. körül szokott megjelenni, és még mindig nincs a postaládámban… a kiadó honlapja meg úgy gáz, ahogy van…)

2 thoughts on “TOR webcomic

  1. Nos, én nagyon köszönöm, hogy szakítottál rá időt, hogy lefordítsd nekünk! Ha van időd, akkor kérlek majd foltasd, szerintem sokan örülnének neki.

    Kedvelés

  2. Szia, nagyon szívesen 🙂

    Nem tudom, hogy mostanában hogy lesz időm, sajnos 20-ig vizsgáim lesznek, nem is kevés. :S Utána, ha lesz kedvem, akkor talán folytatom, majd meglátjuk. Viszont szívesebben fordítanám az sw.com-os TCW képregényt, lehet, hogy abba fogok inkább belekezdeni.

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s