Exkluzív interjú – Daniel üzent a magyar rajongóknak

Sikerült ma hajnali 6-kor felkelnem, hogy fél 7-re összeszedjem magamat a Daniel Logan twitter chatre. És megcsináltam! Egyik kedves írókolleginámmal vetettük be magunkat (Sisi, még egyszer köszönöm szépen a rengeteg segítséget, nélküled nem mentem volna semmire ^^), és annak ellenére, hogy Daniel párhuzamosan válaszolgatott twitteren és egy chatszobában is, nagyon kedves volt és tényleg mindenre válaszolt. A kedvünkért még nektek is üzent pár sort! 😉 Bemásolom a mi kérdéseinket és az azokra adott válaszait. Amúgy a chat során leginkább a Death Trap volt a téma, a következő részekről se spoilerezett semmit. Elnézést az elgépelésekért, nekünk még túl korán volt, Danielnek meg már túl késő, éppen vacsorázásból jött vissza a második chatre.

@jedirend Hi Daniel! Greetings from Hungary! Have you ever been to our country? We saw the Death Trap episode, and we adore it. (Szia Daniel! Üdv Magyarországról! Hallottál már a mi országunkról? [erre nem válaszolt, mi arra következtettünk, hogy a válasz valószínűleg nem, ami nem túl meglepő] Láttuk a Death Trap epizódot és imádjuk.)

@Daniel_Logan Thanks! glad you liked it! (Köszi! Örülök, hogy tetszett!)

@jedirend What was it like: work with Jaime King and the whole TCW team? 🙂 (Milyen volt Jaime Kinggel és a TCW csapattal dolgozni?)

@Daniel_Logan Jaime King and the rest of the #clonewars cast were fantiastic, professional and fun! the best! (Jaime King és az egész TCW stáb fantasztikus, profi és mókás! A legjobbak!)

@jedirend When Boba leaves alone the young clones… it was so jarring. (Amikor Boba magára hagyja a fiatal klónokat… Nagyon megrendítő volt.)

@Daniel_Logan i agree, boba did not want to harm the other clones, but they got in his way, he is not evil (Igen, Boba nem akart ártani a többi klónnak, de az útjában voltak, ő alapjában véve nem gonosz.)

@jedirend Is that true Dee Bradly Baker gives his voice to one of the young clones? (Valóban Dee Bradley Baker volt az egyik fiatal klón hangja?)

@Daniel_Logan Yes, Dee was one of the young clones. It was fun going back and forth with him! (Igen, Dee volt az egyik fiatal klón [Jax]. Mókás volt együtt játszani!)

@jedirend May I ask you to send a message to your Hungarian fans? 🙂 I will put it out to my SW fansite. (Megkérhetlek, hogy küldj egy üzenetet a magyar rajongóidnak? Kiteszem az SW-s rajongói oldalamra.)

@Daniel_Logan Sure: “To all the Hungarian Star Wars fans out there, thanks for all your love and support, your friend Daniel Logan” (Persze. Minden magyar Star Wars fannak köszönöm a szeretetet és a támogatást, barátotok, Daniel Logan)

@jedirend Thank you! 🙂 You’re so kind. Which TCW episode is your favourite? Or do you like all of them? 🙂 (Köszi, nagyon kedves vagy. Melyik a kedvenc TCW epizódod? Vagy mindet szereted?)

@Daniel_Logan i like them all. Cant select a favorite. The entire story arc is just cool! (Mindet szeretem. Nem tudok kiválasztani egy kedvencet. Az egész sztorivonal egyszerűen király!)

A lényeg végül is ennyi lenne. 🙂 Még feltettünk ugyan pár kérdést neki, és természetesen megköszöntük a válaszait. Bízunk benne, hogy nem ez volt az utolsó beszélgetésünk Daniellel. 😉
(Nem szeretném, ha ez a pár sor megjelenne másik oldalakon. Ha meg szeretnétek osztani másokkal is, szúrjátok be a bejegyzés linkjét. Köszönöm.)

10 thoughts on “Exkluzív interjú – Daniel üzent a magyar rajongóknak

 1. Ahhoz képest, hogy én azt szerettem volna még megkérdezni tőle, hogy elvenne-e feleségül (persze csak viccből :D), de ez az élőszereplős kérdés se rossz!
  Azt kell mondjam, megérte felkelni 🙂

  Kedvelés

 2. Nem okoskodok, csak leírtam a véleményem. Nem bírod a kritikát? 😛 Azért ettől független jó lett at interjú, de ezt írtam is. A címet meg átírtam volna ha szólsz. 😛

  Kedvelés

 3. Ez nem kritika, kedves Róbert (nem is kértünk kritikát, meg egyébként is mit vársz egy twitter chattől?), bőven elég lett volna, ha gratulálsz (amit megtettél, de sajnos tovább is fűzted), vagy annyit írsz, hogy “jaj, de jó, hogy tudtatok vele váltani pár szót”, mi nem a Star Wars Insider csapata vagyunk, hogy mélyenszántó interjúzásba kezdjünk szerencsétlennel, nem is az volt a lényeg, hanem a Death Trap és Boba Fett, örültünk, hogy egyáltalán válaszolt a nem ehhez kapcsolódó kérdéseinkre. A link átírásáról meg volt már szó msn-en, de valószínűleg már ezt is elfelejtetted.

  Kedvelés

 4. Nyilván ezt is elfelejtettem…. Nem emlékszem, hogy konkrétan erről szó lett volna, mert szerintem nem is volt. Amúgy meg nem kell háborogni. Örülj, hogy valaki egyáltalán nézi, és reagál az oldalon történtekre.

  Kedvelés

 5. Te meg örülnél, hogy egyáltalán szóba állt velünk, nem kell mindig odaszúrni valami faszságot is az amúgy pozitív kezdés után. Nekünk ez is nagy dolog, hogy ennyit írt. És kérlek, ne fáraszd magad azzal, hogy erre is reagálsz valamit. Köszönöm.

  Kedvelés

 6. Kedves Névtelen! Majd ha mered vállalni a neved, nem törlöm a hozzászólásodat. És ha elolvastad volna az egész bejegyzést, tudnád, hogy miért nekünk… Vagy talán gondod van az olvasásértéssel? Már miért lenne egós dolog a donate gomb? Nem kötelező segíteni nekünk, de ha valaki mégis rászánja magát, az sokat jelent, mert nem két fillér az oldal fenntartása.

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s