Daniel Logan interjú

A 117-es Star Wars Insiderben fog megjelenni egy interjú Daniel Logannel, aki Boba Fettnek kölcsönzi a hangját a TCW második évadjának utolsó három epizódjában (és ő játszotta anno A klónok támadásában is Bobát ugyebár). Az interjúból egy kis részlet megjelent az SW.com-on is, ezt lefordítottam nektek és hoztam pár képet ízelítőnek a 117-es Insiderből (aki esetleg meg tudja szerezni, beszkennelhetné, hogy az egész interjút lefordíthassam).

Milyen régóta tudod, hogy vissza fogsz térni Boba Fettként és milyen nehéz volt titokban tartani ezt?

Nagyjából egy éve tudom. Nagyon izgatott voltam és megtisztelve éreztem magam, amiért engem hívtak vissza, hogy játsszam el Boba Fettet. Nehéz volt titokban tartani – nagyon nehéz! Amikor az emberek kérdezték, hogy mit csinálok, van-e valami új munkám, azt akartam mondani, hogy “Hamarosan visszatérek Boba Fettként! Nézd a Star Wars: The Clone Warst!”.

Hogyan változott Boba, mióta utoljára láttuk A klónok támadásában?

Boba idősebb, gyakorlottabb, és nem tud szabadulni az apja halálának tényétől. A klónok támadásában Boba egy kisfiú volt, aki az apjától tanult. Az apja volt számára az egész világ. Most pedig egyedül van és van egy küldetése.

Kihívás volt egy nálad fiatalabb karakter eljátszása? Megnézted újra A klónok támadását a felkészüléshez? Mit csiszoltál a karakteren?

Néhányszor megnéztem A klónok támadását, különösen a hangra figyeltem oda. A The Clone Warsban Boba 12 év körüli, én pedig az eredeti AOTC-s tónust akartam megtartani, de tudtam, hogy egy kicsit mélyebbnek és komolyabbnak kell lennie a hangjának.

Az SW.com Soundboardjára megint új hangok kerültek fel, méghozzá Boba Fettes hangok. 🙂 Katt ide.

[nggallery id=4]

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s