SWTOR – Sith Warrior Trailer

Régen ejtettem már szót a The Old Republic játékról; talán akkor volt utoljára említve, amikor a képregényt fordítottam, illetve leálltam a fordításával az érdeklődés hiánya miatt. 😛 Most viszont sokkal érdekesebb dologról lesz szó. Megjelent az egyik új kaszthoz egy igazán remek minőségű előzetes, és ahogy azt a címből már biztos mindenki kitalálta, a kaszt nem más, mint a Sith harcos. Az előzetesben láthatunk remek Sith-Jedi összecsapást, és a Sith el is hajítja a fénykardját (tudjátok, mint a Thrawn-trilógia képregény változatának első részében… én legalábbis ott láttam ilyet először). És akkor a videó:

Ami még talán érdekes lehet a TOR-ral kapcsolatban, hogy a TESB 30. évfordulóján bejelentették, hogy a játékban szerepelni fog a Hoth is, amit először 30 éve a rajongók a TESB-ben láthattak. Ide kattintva megnézhettek egy rövidke videót a bolygóról, hogy mégis hogyan fog kinézni a játékban. Szerintem igazán jól sikerült. 😉

3 thoughts on “SWTOR – Sith Warrior Trailer

  1. A sith vs jedi traileren kívül, ami ehhez a játékhoz fűzhető igazán nem 2010et idézi. Nem tudom, hogy játszott-e valaki a Mass effect-el de abban inkább megvolt a star wars feeling, mint ebben vagy akár a kotor I-II-ben. Borzalmasan szögletesnek tűnik, a páncélok a karaktereken meg nagyon gázosak. Nehogy valaki megsértődjön, ez csak 1 vélemény.

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s