A BuzzSugar interjúja Matt Lanterrel

A BuzzSugar ripertere a 90210-zel kapcsolatban kérdezte Mattet, de kitértek az augusztusban bemutatásra kerülő Vampires Suckra is, mely a sikeres Twilight sorozat paródiája és Matt a népszerű vámpírt, Edwardot alakítja benne (nem is rosszul – már volt szerencsém a filmhez). Sajnos a The Clone Warsról nem esett szó…

Mennyire volt mókás kiparodizálni a Twilightot a Vampires Suckban?
Egyszerűen imádtam. Már dolgoztam a srácokkal korábban a Katasztrófafilmben, szóval tudtam, hogy jól fogom magam érezni a forgatáson. És, hogy őszinték legyünk, ők a legalkalmasabbak arra, hogy elkészítsenek egy Twilight paródiát, nem?

Nem aggódsz a kritikák miatt?
Hogy egy csapat tinilány ácsorog majd a házamnál? Egy kicsit, egy kicsit. Szóval kérlek, ne bántsatok.

Találkoztál már Robbal [Robert Pattinson, Edward Cullen megformálója a Twilight Sagában]?
Nem. Rendes srácnak tűnik. Komolyan. Őszintén szólva a rajongója vagyok. Nagyszerű munkát végzett a Twilightban.

Tehát láttad a Twilight filmeket?
Igen, láttam. Az első könyvet el is olvastam. Tanulmányoztam a karakteremet!

Tartanál nekünk egy kis Edward Cullen bemutatót?
Nem fogom újra eljátszani a kedvedért! De olyan volt a szemem, a hajam. A hajam is hosszabb volt, teljesen úgy néztem ki, mint a kócos Rob Pattinson. Nagyszerű volt, szorosan követtük a Twilight film eseményeit. Szóval a legtöbb twilightos jelenetet mi is leforgattuk. És ami még nagyon jó volt, hogy közben a saját történetvonalunkat is követtük. Mókás volt.

Te csináltad meg azt a jelenetet, amiben úgy szikrázik a karakter, mint egy gyémánt?
Igen, én csináltam a gyémántos jelenetet. Meztelen voltam… nem teljesen. Egy kis ágyékkötőt viseltem 300 statiszta előtt. Tudod, mint az álomban, amikor ott állsz a tömeg előtt, beszélsz, és hirtelen azt veszed észre, hogy meztelen vagy. Ez történt valójában.

Ha kíváncsi vagy rá, hogy miket mesélt a 90210-ről Matt, és nem zavarnak a spoilerek Annie-vel és Liammel (Matt karaktere) kapcsolatban, valamint érdekel a meleg karakter pletykája, olvass tovább.

Akkor most beszéljünk a 90210-ről. Mi fog történni Liammel a következő évadban?
Hát az előző évad végén Liam szakított Naomival, és érzelmileg közelebb került Annie-hez. Ebben az évadban láthatjuk majd ennek a romantikus kapcsolatnak a virágzását. Az első néhány epizódban, amiket leforgattunk, megtörténik az első csók. Ez igazán romantikus, egy hajón történik az egész, amit még nem robbantott fel az a beteg Jasper. Kaptam egy féltestvért, aki mindenki számára meglepetéssel fog szolgálni.

Jasper is szerepelni fog a következő évadban?
Nem tudom, még csak néhány epizóddal vagyunk kész, és az előző évadban erről nem volt szó. Úgy fejeztük be, hogy Jasper felrobbantotta Liam hajóját, aztán Liam jól helyben hagyta őt. De azt még nem láttuk, hogy mi lett ennek a következménye.

Lesz majd egy olyan pont, amikor Liam már nem tudja irányítani a haragját?
Nem tudom, de jó lenne eljátszani. Szeretem Liamet játszani, amikor olyan rossz dolgokat tesz, mint a hajólopás és az autóversenyzés.

Azt mondtad, hogy Liam és Annie kapcsolata tovább fejlődik. Ez azt jelenti, hogy nem a te karakteredről szólnak a pletykák?
Mindenki ezt kérdezi tőlem! Két-három epizódon vagyunk túl, és nem hiszem, hogy néhány epizódon belül sor kerül erre a leleplezésre. De a három srác közül bármelyikről kiderülhet, hogy meleg.

Meglepődtél, amikor olvastad, hogy hogyan fog alakulni a történet?
Egy cikkben olvastam, mint mindenki más. Ott volt a képem, és azt írták, hogy „Ebben az évadban meleg lesz?”, én meg „Mi van?!”.

Tudod, az emberek fogadnak, szavazásokat csinálnak…
Tudom! Én… Dixonra szavaztam.

Dixon neve még csak fel se merült.
Úgy értem… Navidra! (a három jelölt Liam, Teddy és Navid – a szerk.)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s