Red Harvest fülszöveg

Nemrég még csak néhány infónk volt arról, hogy miről is fog szólni a Death Troopers előzménye, a Red Harvest, most azonban felkerült a netre a december 28-án megjelenő könyv fülszövege is. Olyan jó lenne, ha ez a sorozat megjelenne magyarul is… ^^

A Régi Köztársaság időszaka sötét és veszélyes idő a Jedikre nézve, akik Sith nagyurakkal és az ő könyörtelen seregeikkel csapnak össze. A Sith-eknek van egy igazán nyugtalanító tervük – Darth Scabrousnak van egy álma, mely a legszörnyűbb rémálmokat váltja valóra.

Azokkal a Jedikkel ellentétben, akik nem kerültek be az Agricultural Corpshoz – fiatal Jedik, akik nem bizonyultak elég szemfülesnek -, Hestizo Trace egy igazán különleges Erő-jártassággal van megáldva: egy ajándék a növényekkel kapcsolatban. Csendesen éldegélt az üvegháza és a kertje mellett, amikor Darth Scabrous küldöncének érkezése mindent romba döntött. Egy olyan ritka fekete orchideáért jött, amit Trace nevelgetett és szükség volt rá egy ősi Sith formulához, mely Darth Scabrous leghőbb vágyát hivatott teljesíteni.

A formula magja egy addig soha nem látott vírus, ami mindennél rosszabb – nem egyszerűen gyilkol, hanem átváltoztat. Most ez a rothadó, falánk halál, melyet a vérszomjas éhség táplál, feltámad – egy kielégíthetetlen hatalomvággyal bíró Sith Lord irányítja és a végső célja a halhatatlanság, nem számít, mibe kerül.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s