Star Wars Saga Blu-Ray – Frissítve!

Friss: Tegnap csak nagy kapkodás közben tudtam kirakni ezt a hírt, ezúton is nagyon szépen köszönöm Kither Deckelnek! :love2: Most pedig hoztam némi illusztrációt és videócskát is! 🙂 Ide kattintva meg tudtok még nézni néhány képet.

Élvezd otthon is a kalandot, és oszd meg a Star Warsot a családoddal: STAR WARS: A TELJES SAGA Blu-ray-en a Lucasfilm Ltd-től és a Twentieth Century Fox Home Entertainment-től. A kilenclemezes gyűjtemény – mely világszerte szeptember 12-én és Észak-Amerikában szeptember 16-án jelenik meg – elhozza az egész legenda csodáját a nappalidba, ahol újra átélheted a kedvenc pillanataidat – gyönyörű HD felbontásban és kristálytiszta 6.1-es DTS térhangzással. Áss mélyre az univerzumban a több, mint negyven órányi extra tartalom segítségével, melynek ékköve a Lucasfilm archívumából előbányászott, eddig még soha nem látott anyag.

STAR WARS: A TELJES SAGA – szélesvásznú változatban, 6.1-es DTS térhangzással. Az extrák:

1. LEMEZ: STAR WARS: I. EPIZÓD – BALJÓS ÁRNYAK
Audiokommentár George Lucas, Rick McCallum, Ben Burtt, Rob Coleman, John Knoll, Dennis Muren és Scott Squires közreműködésével
Audiokommentár a szereplők és a készítők régi interjúiból összeollózva

2. LEMEZ: STAR wARS: II. EPIZÓD – A KLÓNOK TÁMADÁSA
Audiokommentár George Lucas, Rick McCallum, Ben Burtt, Rob Coleman, Pablo Helman, John Knoll és Ben Snow közreműködésével
Audiokommentár a szereplők és a készítők régi interjúiból összeollózva

3. LEMEZ: STAR WARS: III. EPIZÓD – A SITH-EK BOSSZÚJA
Audiokommentár George Lucas, Rick McCallum, Rob Coleman, John Knoll és Roger Guyett közreműködésével
Audiokommentár a szereplők és a készítők régi interjúiból összeollózva

4. LEMEZ: STAR WARS: IV. EPIZÓD – EGY ÚJ REMÉNY
Audiokommentár George Lucas, Carrie Fisher, Ben Burtt és Dennis Muren közreműködésével
Audiokommentár a szereplők és a készítők régi interjúiból összeollózva

5. LEMEZ: STAR WARS: V. EPIZÓD – A BIRODALOM VISSZAVÁG
Audiokommentár George Lucas, Irvin Kershner, Carrie Fisher, Ben Burtt és Dennis Muren közreműködésével
Audiokommentár a szereplők és a készítők régi interjúiból összeollózva

6. LEMEZ: STAR WARS: VI. EPIZÓD – A JEDI VISSZATÉR
Audiokommentár George Lucas, Carrie Fisher, Ben Burtt és Dennis Muren közreműködésével
Audiokommentár a szereplők és a készítők régi interjúiból összeollózva

7. LEMEZ: ÚJDONSÁG! STAR WARS ARCHÍVUM: I-III. EPIZÓD
Kimaradt kibővített és alternatív jelenetek, kellékek, makettek és jelmezek 360 fokos nézetei, matte-festmények és vázlatrajzok, további interjúk a szereplőkkel és a készítőkkel, bepillantás a Lucasfilm archívumába és még sok minden más

8. LEMEZ: ÚJDONSÁG! STAR WARS ARCHÍVUM: IV-VI. EPIZÓD
Kimaradt kibővített és alternatív jelenetek, kellékek, makettek és jelmezek 360 fokos nézetei, matte-festmények és vázlatrajzok, további interjúk a szereplőkkel és a készítőkkel és még sok minden más

9. LEMEZ: A STAR WARS-DOKUMENTUMFILMEK
ÚJDONSÁG! Csillagharcosok (2007, színes, kb. 84 perc) – Vannak rajongók, akik akciófigurákat gyűjtenek… ők azokká akarnak válni! Egy film az 501-es légióról, ami a Star Wars-jelmezesek világméretű szervezete. Megmutatja, hogyan terjesztik a filmek hírét, jótékonykodnak és önkénteskednek alapítványi és egyéb rendezvényeken a világ minden sarkában.

ÚJDONSÁG! Beszélgetés a mesterekkel: A Birodalom visszavág 30 évvel későbbről (2010, színes, kb. 25 perc) – George Lucas, Irvin Kershner, Lawrence Kasdan és John Williams visszatekintenek A Birodalom bisszavág készítésének idejére a film 30. évfordulójának alkalmából. A mesterek beszélgetnek és anekdotáznak a világ egyik legnépszerűbb filmjével kapcsolatban.

ÚJDONSÁG! Star Wars-paródiák (2007, színes, kb. 91 perc) – A térerő legyen veled! A film az évek során készített Star Wars-paródiák gyűjteménye, részletekkel a Family Guyból, A Simpson családból és az Így jártam anyátokkalból, meg sok minden másból – és ki ne hagyjátok “Weird Al” Yankovic rekeszizomedző videoklipjét, melyet a Baljós árnyak ihletett!

Így készült a Csillagok háborúja (1977, színes, kb. 49 perc) – Pillants be a kulisszák mögé, és tudd meg, hogyan készült az első Star Wars-film – C-3PO és R2-D2 útmutatásával. Interjúk George Lucassal, továbbá Mark Hamillal, Harrison Forddal és Carrie Fisherrel.

A Birodalom visszavág: SPFX (1980, színes, kb. 48 perc) – Ismerd meg, milyen filmeket készíteni a messzi-messzi galaxisról Mark Hamill segítségével. Ez az átfogó dokumentumfilm bepillantást nyújt a csodás trükkök mögé, melyekkel valósággá vált George Lucas víziója.

Klasszikus teremtmények: A Jedi visszatér (1983, színes, kb. 48 perc) – Tudd meg eredeti felvételek segítségével, milyen technikákkal hozta létre George Lucas a film teremtményeit és szereplőit. Házigazda és narrátor: Carrie Fisher és Billy Dee Williams.

Egy dewback anatómiája (1997, színes, kb. 26 perc) – Figyeld meg, hogyan lettek a különleges effektusok még különlegesebbek húsz év elteltével! George Lucas elmagyarázza és megmutatja, hogy alakította át a csapata az eredeti merev gumibábokat élő, lélegző lényekké az 1997-es speciális változathoz.

A Star Wars technikája (2007, színes, kb. 46 perc) – Fedezd fel a Star Wars járműveinek, fegyvereinek és eszközeinek technikai adatait! A Star Wars technikájában híres tudósokkal beszélgetünk a fizika, orvostudomány, lézerek, gépészet és csillagászat szakterületeiről, hogy megvizsgáljuk, mennyire reális a Star Wars technológiája a mai tudomány szemszögéből.

2 thoughts on “Star Wars Saga Blu-Ray – Frissítve!

  1. Hát nem tudom…Megint fanyalgok:S 😀 -a főoldalon lévő reklámok alapján az eddig kiadott dvd-k extráit adják újra ki,tudom lesz pár újdonság, régi most előkerült képek ,na de ezért kiadni blurayen ekkora felhajtással…:S Nemtudom mennyi fotójuk van elveszve hogy pár évente összejöjjön annyi hogy több tízezer ft os szuper hyper sw kiadásokat tudnak kiadni. 1080p-ben megvan már az elő trilogia is, úgyhogy már az is kiszivárgott évekkel ezelőtt…a rots már 4 éve megvolt úgy.Úgyhogy nem is értem igazán…family guyból kiollózott jelenetekkel eladni megint egy rohadt drága csomagban a régi sw filmeket már nekem is erős lehúzás és rókabőr.-Mindenesetre a sokat szidott és fatális hibákat(véletlenül rózsaszín vader kardja néhol, lila palpatine villáma, elrontott színegyensúlyok, hayden szellem stb) kijavíthatnák.CSak hogy ezeket meg érintetlenül hagyják majd, megint megy a vita, és pár év múlva jöhet még egy kiadás..
    Sajna már erre sincs keretem,a díszdobozos saga elég volt 6 éve.

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s