A kettő szabálya

Ma kiderült, hogy milyen hasznos is ez a pénteki chat party, így megtudtam, hogy a Szukits Könyvkiadónak új honlapja van… És hogy ott bele lehet olvasni a június 29-én megjelenő A kettő szabálya című könyvbe, amit már bizonyára nagyon sokan várnak. 🙂 Én most megkíméllek titeket attól a macerától, hogy az ő honlapjukon keresgéljétek az elolvasható részletet. Feltöltöttem, remélem, ez azoknak is meghozza a kedvét a könyvhöz, akiket eddig nem nagyon érdekelt. Katt a képre! 🙂

A múlt kísértete július 27-én fog megjelenni, bár nálunk már az egész regény letölthető ide kattintva. 🙂

14 thoughts on “A kettő szabálya

 1. Én nem rendelem meg, mivel más könyvet is vennék, és akkor lenne ingyenes a házhozszállítás, különben bukok 200 forintot (nem nagy pénz, de spórolásra jó XP), és a másik könyv csakis a Múlt kísértete lenne, de az régebb óta meg van e-book-ban, és már el is olvastam.

  Kedvelés

 2. Én inkább azt javaslom, hogy az Alexandra honlapján rendeljétek meg. KB 1 hónapig 20% kedvezmény lesz rá és az Alexandránál van személyes átvételre lehetőség is az ország több pontján is.

  Kedvelés

 3. Édes Istenem… Ez marhajó! A földön keresem az államat. 🙂
  Úgy látszik ideje lenne újra elkezdenem olvasgatni. 🙂 Csak egy kicsit olvastam bele de az nagyon tetszett.

  Kedvelés

 4. Fúúúúú…. ez aztán jó hííííííííííííír!!!!!!!! :ĐĐĐĐĐ Köszi Szukits, köszi Star Wars, köszi Revan, köszi mindenkiiii! ĐĐĐĐ Remélema zért bírni fogják az iramot 😛

  Kedvelés

 5. Szerintem bírni fogják. Havi megjelenésekre azért ne számíts. De ha marad ez a hozzáállásuk akkor évente 5-6 könyvet fognak kiadni SW-ből.

  Kedvelés

 6. Megkérdeztem a Szukits Kiadót, hogy mit értnek a SW könyveknél folyamatos kiadás alatt, kiderült, hogy évente 5-6 könyvet szeretnének kiadni.

  Kedvelés

 7. A honlapjukon van egy kapcsolatfelvétel rész, ott lehet kérdezni.
  Csak bírják kihozni az évi 5-6-ot.
  Még jó sok más könyvet is adnak ki SW mellett. Idei évtől durván beindulnak, hetente lesznek megjelenések. Remélem sikerük lesz és nem buknak bele.

  Kedvelés

 8. Én is remélem, kell nekünk az az 5-6 SW könyv évente. 😀 Ott írtam nekik, remélem, hamarosan választ is kapok. És remélem, pozitív választ. 😉

  Kedvelés

 9. A Revan könyv szinopszisa.
  A Random House közzétette a Revan c. regény szinopszisát és megerősítette a november 15-i megjelenési dátumot.

  “Valami van odakint: egy kegyetlen, pusztító gonosz készül lecsapni a Köztársaságra, hogy összezúzza azt – ha egy kiközösített, magányos jedi meg nem állítja.

  Revan: hős, áruló, hódító, gonosztevő, megmentő. A jedi, aki elhagyta Coruscantot, hogy legyőzze a mandaloriakat – és a sötét oldal tanításaival a szívében tért vissza, hogy elpusztítsa a Köztársaságot. A Jedi Tanács visszaadta Revan életét, de a megváltás ára magas volt: emlékeit kitörölték. Csak a rémálmok maradtak – és a mély, kiirthatatlan félelem.

  Mi történt a Külső Gyűrűn túl? Revan nem emlékszik tisztán, de teljesen el sem feledheti. Egy szörnyű titokba botlott, amely a Köztársaság létét fenyegeti. Mivel nincs ötlete, mi lehet az, vagy hogy állíthatná meg, könnyen elbukhat, hiszen sosem állt szemben ennél erősebb és ördögibb ellenféllel – de csak a halál tarthatja vissza attól, hogy megpróbálja.”

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s