A Köztársaság romjai – Az árulás útjai

Először is üdvözölni szeretnék minden kedves olvasót és persze írót is, végre visszatértem. 🙂 Lehet, hogy nektek nem tűnt fel, de az utóbbi pár hétben nem én raktam ki az új epizódokat, hanem Sisi, akinek nagyon szépen köszönöm a segítséget! 🙂 Szóval újult erővel itt vagyok, nagyon korán, bár már sötétedik odakint… Meghoztam A Köztársaság romjai 19. epizódját, melyet MaraJadeEH és Kenneth Withaker jegyeznek. Remélem, tetszeni fog nektek az új rész. A hozzászólásokhoz továbbra is várjuk a véleményeket. A részt a képre kattintva tudjátok letölteni.

Az első évad a végéhez közeledik, a mait leszámítva már csak három epizóddal fogunk jelentkezni, azaz 22 részes lesz az évad. Ezt azért tartom fontosnak megjegyezni, mert ha valaki szeretne csatlakozni a mi kis írócsapatunkhoz, az megteheti a finálé után. Szerintem könnyebb bekapcsolódni az eseményekbe így, mint az évad közepén. Persze ettől függetlenül akármikor jelentkezhettek írónak, csak egy 1-2 oldalas próbaírást kell elküldenetek a jedi.rend@gmail.com címre.

Szívesen indítanánk új sorozatokat is – párhuzamosan A Köztársaság romjaival. Ha van valami ötletetek egy komplett Star Wars sorozathoz, azt is nyugodtan küldjétek el a fenti címre. 🙂

2 thoughts on “A Köztársaság romjai – Az árulás útjai

  1. Olyan ötleteket várunk, ahol ki vannak dolgozva a karakterek, meg van adva az idő, hogy mikor játszódik és egy alaphelyzet, amiből ki lehet indulni.

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s