TCW 4. évad: Carnage of Krell előzetes

Utolsó részéhez érkezik hétvégén az Umbara kdvadrológia, az utolsó rész címe Carnage of Krell, mely magyar fordításban Krell mészárlását jelenti. Aki nem látta még az előző részt az ne kattintson a spoiler gombra. A karakter nagyon megosztja a rajongókat, de abban megegyezik a nézők véleménye hogy kicsit nem százas a tábornok. Az előző rész vége után mindenki nagyon kíváncsian várja az utolsó epizódot, hogy valyon [shush]kivégzik e Fivest és Jesset.[/shush] Annyi bizonyos, hogy a rész címe nem sok jót igér, nem tudni hogy itt az umbaraiakat fogja e mészárolni vagy [shush]Fivest és Jesset végzi ki saját kezüleg,[/shush] ami valljuk be, nem éppen egy jedihez méltó dolog, inkább a sithek alkalmazták.

Na de térjünk akkor rá az írásom lényegére a videóra, melyben Rex és Krell tábornok vált egymással pár szót, de semmi jót nem jósol eme párbeszéd.

2 thoughts on “TCW 4. évad: Carnage of Krell előzetes

  1. Az 100% hogy nem fogja kivégezni őket, mondta hogy hadbíróság elé fognak állnak és biztos hogy nem saját kezűleg akarta kivégezni őket.Azt nem engednék neki. A rész címének azér adták ezt hogy izgi legyen.

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s