Del Rey bejelentések

A Star Wars könyvek amerikai kiadója tett néhány bejelentés facebookon.

 • Drew Karpyshyn, aki a Revan és a Darth Bane regényeket jegyzi, újabb Régi Köztársaság korában játszódó regénnyel fog előrukkolni. A regény címe Annihilation lesz. A köztársasági ügynök Theron Shan és twi’lek kolléganője, Teff’ith (A The Lost Suns képregényből) belecsöppennek egy támadásba, amit a Sith Birodalom indított a Köztársaság ellen (milyen meglepő, nem? 😛 ). A támadás vezetője nem más, mint Darth Malgus tanítványa. Satele Shan és Jace Malcom is fel fognak tűnni a történetben, mely a BioWare és a LucasArts közös játékán alapszik.
 • A korábban bejelentett Nomi Sunrider regényt, amit Alexander Irvine írt volna, törölték a kiadási tervekben beállt változások miatt. 😦
 • Idei megjelenések:
  – Fate of the Jedi: Apocalypse, Troy Denning: március 13.
  – The Essential Guide to Warfare, Jason Fry: április 3.
  – Scourge, Jeff Grubb: április 24.
  – Lost Tribe of the Sith: The Collected Stories, John Jackson Miller: július 31.
  – X-Wing: Mercy Kill, Aaron Allston: augusztus 7.
  – The Essential Reader’s Companion, Pablo Hidalgo: augusztus 21.
  – The Old Republic: Annihilation, Drew Karpyshyn: november 13.
 • Timothy Zahn új Han Solo regénye idén télen fog megjelenni. Annyit tudunk egyelőre róla, hogy a klasszikus trilógia idején fog játszódni, és valami Ocean’s Eleven szerű rablás lesz benne.

6 thoughts on “Del Rey bejelentések

 1. Timothy Zahn és Han Solo? ^^ Ez már majdem olyan mint Sir Arthur Conan Doyle és Moriarty professzor. Ocean’s Eleven? Remélem új arcok alkotják majd a csapatot, nem pedig az derül majd ki, hogy még Karrde is ismerte Greedoot, aki meg Shag Ninxel fuvarozott a Last Resolton, mielőtt az Zayne Carrick tulajdonába került. De ismerve T.Z. eddigi történetewit, ő aligha esik a mindenki ismer mindenkit csapdába. Az ő specialitása inkább felejthetetlen, de legalábbis emlékezetes karakterek megteremtése.

  Kedvelés

 2. A Nomi Sunrider regény miatt mindenki nagyon fel van háborodva. Nem csodálom. Én is nagyon kíváncsi lettem volna rá.

  Zahn regény: ha Zahn, akkor Mara Jade vagy Karrde (vagy valamelyik ismerőse). Nélkülük nincs Zahn regény. Még ha nem is futnak össze Hannal, de valahogy úgyis belerakja őket.

  Kedvelés

 3. Talán megírja más a Nomi Sunrider könyvet. Annak idején Elizabeth Hand írta volna meg A Darth Bane-hez egy könyvet amit 2007-re ígértek be. Aztán törölték és helyette Karpyshyn megírta a a Bane 2. kötetét.

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s