Wedge Antilles lánya

Ne haragudjatok, hogy nem nagyon van mostanában frissítés, de jövő héten le kell adnom a szakdolgozatomat, szóval a héten be kell fejeznem és még ezen kívül több dolgozatot is meg kell írnom, zh-kat írok, stb. Izgalmas ez az utolsó félév. De már csak néhány hét…

Na, akkor ennyit rólam. 😀 Jöhetnek a hírek. Nem nagy eresztés, két könyves hír. Az egyik nem is annyira könyves, mert a 135. Star Wars Insiderrel kapcsolatos. Tehát a júliusi (?) számban meg fog jelenni Karen Miller legújabb novellája, melynek központi figurája Myri Antilles lesz. Myri korábban a Legacy of the Force sorozatban is szerepelt, valamint az Union című képregényben még kisbabaként. Ebben az új novellában már valamivel idősebb és a nyáron megjelenő Mercy Killben is fel fog tűnni, mint a Lidérc Osztag egyik tagja.

Lehet, hogy már unjátok, de napvilágot látott még egy kis részlet a Scourge-ból. 😉

Mander elhátrált az üvegtől és kitisztította elméjét. Előtte az egyik felderítőhajó lassan irányt változtatott az égen. Az elméjével megérintette és elhúzta tőlük. A levegőnél is könnyebb jármű otthagyta őket, de a droid vezető tovább túráztatta a hajtóműveit, hogy megtisztítsa az épületet.
– A méret nem számít – morogta Mander.
– De a tehetetlenség elég zavaró.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s