Támogatnád az oldalt?

Sikerült befizetnem a tárhely díját a következő évre. Ezúton is nagyon szépen köszönöm a sok segítséget! 🙂

Rengeteget gondolkodtam, hogy megírjam-e ezt a bejegyzést, de mivel már nagyon szorítanak a határidők és nincs más esélyem, a ti segítségeteket kérem.

Az oldal immár három és fél éve szállítja a híreket a magyar rajongóknak. Szerencsére az aktivitás is szépen lassan növekszik, egész jó kis társaság kezd kialakulni.

Biztos észrevettétek már, hogy az oldal tetejéről eltűnt a google reklám, ezt inkább nem részletezném – részben ezért vagyok kénytelen így segítséget kérni tőletek. Az oldalt én egyedül vezetem (persze néha kapok segítséget), írom a híreket, csinálom a technikai dolgokat, stb. Egy egyszerű egyetemista vagyok, akinek nincs semmilyen bevételi forrása, főleg így a diplomázás előtti hónapokban.

A domain és a tárhely sajnos nincs ingyen. De ezért cserébe szinte 100%-ban elérhetőek vagyunk, nincsenek különféle villogó, idegesítő reklámok, és nekem akármilyen technikai segítség kell, az ügyfélszolgálatosok rögtön segítenek. A fizetési határidő egyre közeledik, és reménykedtem benne, hogy majd a google reklámok segítségével ezt sikerül kiegyenlíteni, de nem így lett. Jövő hét hétfőn be kéne fizetnem a következő egy éves díjat, mert ha ezt nem teszem meg, az oldal nem fog tovább működni. Tudom, hogy az utolsó pillanatban mondom ezt, de tényleg eddig élt bennem a remény, hogy a semmiből az ölembe pottyan több ezer forint. De nem így lett.

Ezért szeretném a segítségeteket kérni, hogy az oldal továbbra is zökkenőmentesen működhessen. PayPalon keresztül tudtok utalni nekünk, nem kell itt nagy összegekre gondolni, sok kicsi sokra megy. Ehhez csak annyit kell tennetek, hogy a jobbra lévő Donate gombra kattintotok, és beírtok egy összeget (ehhez szükség van PayPal fiókra). Ha nincs PayPal fiókotok, de szeretnétek hozzájárulni az oldal fennmaradásához, írjatok e-mailt (jedi.rend@gmail.com), és küldök egy számlaszámot, amire lehet még utalni. Előre is nagyon szépen köszönök mindenfajta segítséget. És ha megmarad az oldal, akkor igyekszem tartani, illetve még inkább növelni a színvonalat.

Jelenlegi állás

[wppb progress=100 option=candystripe percent=inside]

6 thoughts on “Támogatnád az oldalt?

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s