Novellafordítás – Szavazás

Elérkeztünk végre a játéknak ehhez a szakaszához is. Mielőtt belevágtunk, megmondom őszintén, nem is gondoltam volna, hogy ilyen népszerű lesz ez az egész novellafordításos dolog, az meg külön öröm volt a számomra, hogy ilyen sok kész fordítás érkezett (persze még boldogabb lennék, ha az összes jelentkező elkészült volna 😉 ).

Most pedig jöhet az értékelés. A szavazás hasonló lesz, mint a tavalyi év legjobb regényeinél. Kettő kategóriát hoztam létre, mindegyiken belül öt helyezettet várunk a szavazóktól, ezt az ötöt pedig pontozni kell 1-5-ös skálán. Értelemszerűen öt pontot adtok annak, ami a legjobban tetszett. És akkor jöjjenek a kategóriák:

Legjobb novella (történet szempontjából)

Legjobb fordítás (mennyire élvezhető a fordító munkája, milyen a helyesírás, a megjelenés, a magyar nyelvre való átültetés, tehát ha nem is ismeritek az eredeti angol művet, az olvasási élményt mindenképpen tudjátok pontozni)

A beküldött műveket ide kattintva tudjátok elolvasni, ha még nem olvastátok volna el őket. 😉

A szavazatokat a jedi.rend@gmail.com címre várjuk 2012. október 14. 20:00-ig. Az eredményhirdetés pedig az azt követő héten lesz. Szóval olvassátok el a novellákat, és mindenképpen szavazzatok a kedvenceitekre! 🙂 Hajrá!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s