Visszatérhet Darth Vader…

…vagy inkább Anakin Skywalker?

Őrült szóbeszéd látott napvilágot az új Star Wars mozival kapcsolatban.
Ismeretlen forrás jelenti a Disney berkeiből:

“Nagyon fontos része a franchise-nak. Lényegében lehetetlen lenne lecserélni őt.
A terv az, hogy visszatér és jelentős szerepet kap az új filmekben.”

A hír természetesen nem megerősített és egyelőre pletykaként kezelendő.
Ha azonban mégis adunk hitelt a forrásnak, a Kiválasztott visszatérésének legvalószínűbb módja az, hogy Erő-szellemként látjuk újra, akárcsak Obi-Want A Birodalom visszavágban. Ezt az elképzelést elősegítheti A Jedi visszatér 2004-ben nagy port kavart, felújított változata, ahol az utolsó jelenetben Sebastian Shaw-t Hayden Christensenre cserélték. Így nem elképzelhetetlen Anankintól egy cameo szerep a VII. részben.

Ti szeretnétek Haydent újra Star Wars filmben látni? Vagy más módon képzelnétek el a visszatérést?

5 thoughts on “Visszatérhet Darth Vader…

 1. Én egyáltalán nem szeretném, ha Christense szerepelne benne. Már az se jött be, hogy Shaw helyett berakták. Mert ennyi erőből McGregort is berakhatták volna Guinness helyett, valamint Yodát is átanimálhatták volna.
  Valamint nagyon félek, a folytatástól mert szinte biztos, hogy átírják valamennyire az Endor utáni történetet. Meg ha eredeti brigáddal akarnak forgatni (Ford, Fisher, Hamil) akkor szinte biztos, hogy valakit kinyírnak.
  Meg igazából egy mostani Carrie Fishert nem nagyon tudok elképzelni Leia hercegnőként :S

  Kedvelés

 2. Végülis érdekes lenne, de nem igazán tudom elképzelni Anakint és Lukeot együtt, bár az egyik kedvenc szereplőm Hayden Christensen.
  Vagy lehet hogy marad Sebastian Shaw szellem alakban, csak a hangot Hayden Christensen adja, én ezt is el tudom képzelni.

  Kedvelés

 3. szerintem nagyon ó lenne ha visszatérne hayden,mer szerintem nagyon jó szinész és óriási nagyott alakított a háomban és mások is így gondolják. 🙂

  Kedvelés

 4. Megvették a jogokat, mindent, most már úgy cseszik szét, ahogy jól esik. Mi ez? Túl sok Marvel képregényt olvashattak, hát gondolják akit kinyírtak, az gond nélkül feltámad majd. Semmi értelme visszahozni. Mert nem, nem a fent említett formában fogják visszahozni, ha megteszik, hisz abban nincs semmi üzlet. Ami a fentiekben is olvasható: franchise. No igen, valakik ezt anno még álomnak hívták.

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s