Szavazz a rajongók által fordított novellákra!

Az utóbbi időben nem igazán volt időm (->erőm->kedvem) foglalkozni az itteni dolgokkal, de most visszatértem! 🙂 A novellás szavazás kicsit elfelejtődött, most viszont meghosszabbítom a szavazási időszakot november 30-ig.

A rajongók által fordított novellákat ide kattintva tudjátok letölteni.

A szavazáson a legtöbb pontot szerző novella fordítóját egy Dark Nest trilógiával fogjuk megjutalmazni. A második helyezett nyereménye egy Jedi Trial című regény, a harmadiké pedig egy Star Wars: The New Hope című regény lesz. A felajánlásokat köszönjük a Booker Könyváruháznak! 🙂

A szavazás hasonló lesz, mint a tavalyi év legjobb regényeinél. Kettő kategóriát hoztam létre, mindegyiken belül öt helyezettet várunk a szavazóktól, ezt az ötöt pedig pontozni kell 1-5-ös skálán. Értelemszerűen öt pontot adtok annak, ami a legjobban tetszett. És akkor jöjjenek a kategóriák:

Legjobb novella (történet szempontjából)

Legjobb fordítás (mennyire élvezhető a fordító munkája, milyen a helyesírás, a megjelenés, a magyar nyelvre való átültetés, tehát ha nem is ismeritek az eredeti angol művet, az olvasási élményt mindenképpen tudjátok pontozni)

A szavazatokat a jedi.rend@gmail.com címre várjuk 2012. november 30. 20:00-ig. Az eredményhirdetés pedig az azt követő héten lesz. Szóval olvassátok el a novellákat, és mindenképpen szavazzatok a kedvenceitekre, mert a szavazók között Galaktika magazint fogunk kisorsolni! 🙂

1 thought on “Szavazz a rajongók által fordított novellákra!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s