Boba Fett, Cad Bane és Aurra Sing – Őket nem látjuk újra

A TheForce.Net értesülései szerint az ígért “bónusz tartalom” két történetívből fog állni. Ez a legjobb esetben is maximum 8 részt jelenthet.
Azt, hogy ezekhez a részekhez mikor és milyen módon juthatunk hozzá, még nem tudjuk. Azt viszont igen, hogy mit nem fogunk látni bennük:

A Boba Fett-tel és a hőseinket évadokon át fenyegető, többi fejvadásszal foglalkozó epizódok azon történetek közé tartoznak, melyek nem élik túl a műsor törlését. Ez a történetív, mely a forrásaim szerint, már majdnem teljesen készen volt, megmutatta volna nekünk Cad Bane és Aurra Sing sorsát.

Ezt a döntést (ha tényleg igaz) nehéz megérteni, hiszen a sorozat minden lezárásból csak profitálna.
A két ívből az egyik valószínűleg a 66-os paranccsal foglalkozik majd, ahogyan a videóban is láthattuk. Szerintetek miről szól majd a második?

7 thoughts on “Boba Fett, Cad Bane és Aurra Sing – Őket nem látjuk újra

  1. óh basszus, pedig Cad Bane a sorozat legjobb eredeti karakterei közt volt.Dehát nem lepődök meg, hisz az egész hirtelen sorozat eltörlés logikátlan.Két évadaban is elég sűrű lett volna a különbözö karakterek történetének lezárása, annyi nyitott kérdést hagyott a sorozat 5 év alaatt.

    Kedvelés

  2. anma: Igen, gáz. Cad Bane-t én is bírtam. 😦 Vártam is, hogy mikor látjuk újra.

    Bence1997: Nem hiszem, hogy lezárnának bármit vagy bárkit is Clovison kívül. Ne feledjük, hogy ők nem készültek a kaszálásra, és csak azokat a részeket fejezik be, amiket már nagyjából megcsináltak. És azokat sem mind, mint a példa mutatja. A Maul sztorit sem hiszem, hogy a hatodik évad első negyedében akarták volna lezárni… :s
    Az, hogy képregényben vagy akármi más formában mit kapunk, az más kérdés.

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s