Fülszöveg a Kenobihoz

John Jackson Miller augusztusban megjelenő Kenobi című regényéhez kaptunk végre egy valamivel többet mondó szösszenetet. Már csak az a bizonyos borító hiányzik.

Kenobi

Tatuin – egy száraz, sivatagos világ, ahol a farmerek két nap melegében dolgoznak, és próbálják megvédeni magukat és szeretteiket a portyázó taszkenektől. Egy a civilizált űr szélén lévő kietlen bolygó. És egy olyan hely, ahol nem nagy valószínűséggel botlik az ember egy rejtőzködő Jedi mesterbe vagy egy árva fiúcskába, akinek apró vállain nyugszik a galaxis jövője.

A helyiek csak Benként ismerik a szakállas, köpenyes külvilágit. Ez a rejtélyes idegen mindent megtart magának és semmit sem oszt meg senkivel a múltjáról, nagy fájdalmakat vállalva, hogy továbbra is kívülálló maradjon. De ahogy a feszültség fokozódik a farmerek és a taszkenek egyik törzse között, Ben a küzdelem kellős közepén találja magát, veszélyeztetve ezzel a valódi küldetését, mely miatt a Tatuinra érkezett.

Ben – Obi-Wan Kenobi Jedi mester, a klónok háborújának hőse, a Birodalom árulója és a galaxis utolsó reménységének védelmezője – nem fordíthat többé hátat a gonosznak úgy, ahogy lemondott Jedi képzéséről. És mikor igazságtalanul vért ontanak és veszély fenyegeti az ártatlanok életét, felbukkan egy könyörtelen maszkos ellenfél. Bennek nincs más választása, szüksége van a Jedik bölcsességére – és az Erő félelmetes hatalmára – ebben a soha véget nem érő harcban.

Én már nagyon várom ezt a könyvet! ^^ Ti is?

9 thoughts on “Fülszöveg a Kenobihoz

 1. Hát űrcsatákra nem számíts, az tény. 🙂 De ettől függetlenül szerintem nagyon jó lesz, mindig is kíváncsi voltam Obi remeteéveire.

  Kedvelés

 2. Egy közepes fanfic szintjén áll ez a “sztori”. Felmelegített karakterek, nulla ötlet. De azért majd írjátok meg, jó volt-e. 🙂

  Kedvelés

 3. érdekes.Nem sok ennyi darth? Hány volt már vaderen kivül? ez a sok titkos tanitvány stb akiről később szót sem említenek:S ÉN ezelőtt pl annit szűrtem le hogy obi wan(ben) bújdos ott és remeteként öregként él .Nem pedig pörgősen harcolgat a sivatagban.Luke szerint az isten hátamögötti bolygó a tatooine, erre sithek találják meg amikor nem is lenne kettőnél?
  Viszont jövőhéten kapom meg a plagueis könyvemet, alig várom:D

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s