Hogyan készültök május 4-re?

Május negyedike nagy nap a Star Wars rajongók számára, hiszen ezen a napon tartjuk a Star Wars Napot. Az egész egy német riporternek köszönhető, aki a “May the Force be with you” kifejezést félreértelmezte és “Május negyedikén veled leszünk” lett belőle. Ezért ezen a napon ünnepel mindenki.

Sokan jelmezt öltenek magukra, felvonulásokon vesznek részt, maratonokat tartanak vagy csak egyszerűen valamilyen Star Warsos ruhadarabbal, kitűzővel tisztelegnek. Én személy szerint dolgozni fogok, úgyhogy nem lenne szerencsés jelmezben teremőrködnöm a galériában, egy szépséges, Padmét ábrázoló nyaklánccal azért megemlékezem erről a napról.

Itt az oldalon több meglepetéssel is készülünk nektek, a holnapi nap ugyanis az oldal életében is elég fontos szerepet fog játszani, de erről részletesebben a következő bejegyzésben fogunk beszámolni. 😉 Érdemes lesz holnap velünk tartani!

Ti hogyan fogjátok ünnepelni ezt a napot? Terveztek maratoni filmnézést vagy olvasást? Esetleg az 501-es légióval tartotok és jelmezbe bújva sétáltok végig Budapesten?

2 thoughts on “Hogyan készültök május 4-re?

  1. Az original trilogy-t megnézem, az a minimum. 🙂 Viszont ha tényleg lesznek jelmezes emberék Bp-n, akkor lehet érdemes lenne a belvárosba mennem.

    Kedvelés

  2. Nekem sajnos nem lesz időm a tanulás miatt filmeket nézni, vagy bármi hosszabbat csinálni, de azért már betáraztam néhány Star Warsos apróságot, meg zenéket és videóklippeket.

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s