Ian McDiarmid a Palpatine-pletykáról

Ian McDiarmid

A Comicbook.com szerint a kanadai Fan Expón arról kérdezték Ian Mcdiarmidet, hogy mennyi valóságalapja van az Uralkodó visszatéréséről szóló pletykának:

Hát, annyi szóbeszéd van. Mint ahogy ti sem, én sem tudok semmit, mivel még nincs is mit tudni. Tudjuk, hogy John Williams írja a zenét. Ezt bejelentette Kathleen Kennedy, mikor mind Essenben voltunk, de mást sem ő, sem más nem mondhat, mert az értesüléseim szerint még mindig a forgatókönyvön dolgoznak.

Szóval egyelőre ő sem tud többet a rajongóknál, azonban nem is zárkózik el a lehetőségtől:

Mindenféle pletykát hallottam már, viszont én még nem tárgyaltam senkivel, nem írtam alá semmit. És egyébként is, én halott vagyok… persze feltámaszthatnak. Igen, hallottam már szellemekről, hallottam már klónokról. Rengeteg lehetőségünk van. De amíg nem kapom meg azt a hívást, amit korábban is megkaptam már, nem fogom elhinni, hogy benne lehetek. Nem is gondolom, hogy dolgozhatnék majd rajta, mert szerintem egy egészen új világot fognak teremteni. Lehetnek benne régi kedvencek, de valószínűleg a korábbi karakterek leszármazottainak kalandjait követjük majd, olyan új ellenségekkel, melyeket George Lucas-on kívül más nem agyalhatna ki. És remélem is, hogy így lesz, mert éppen ebben nagyszerű a Disney, új emberekkel viszik tovább, és újra feltalálják, mint minden nagy műalkotást előbb vagy utóbb.

2 thoughts on “Ian McDiarmid a Palpatine-pletykáról

 1. Ian McDiarmid talán a kedvenc színészem a star warsból, érdekes volt a színházi erőteljes játéka. -nagyon örülnék ha megjelenne valami módon az új filmekben.Bár a érgi filmekhez idegen a visszatekintéses megoldás, ott eltudnám képzelni.De a könyvek- képreégnyek klonozásos verziójának nem örülnék.

  Kedvelés

  • a klónozásnak én sem örülnék
   – Obi-Want el tudom képzelni szellemként
   – Palpatinet és Vadert egy sith holokronként (mesterséges intelligenciájaként) lehetne visszahozni
   ha vissza jönnek szerintem ez így lenne korrekt, elfogadható

   Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s