Star Wars karácsonykor?

Nem mai pletyka, de eddig nem szerettünk volna írni róla, mert nem tűnt valószínűnek (még most sem annyira), viszont egyre több külföldi oldal kezdi tényként kezelni, így mi is megemlítjük, hogy bizonyos források szerint a VII. epizód bemutatóját 2015 tavaszáról/nyaráról 2015 karácsonyának környékére tolják majd.

Karácsonyi Star Wars

A szóbeszédet a Badass Digest és névtelen forrása kezdte, kiemelve, hogy ezzel a döntéssel Abrams csapatának fél évvel több ideje lenne összerakni a filmet és megszabadulnának a véresnek ígérkező nyártól is. Ezen a nyáron rengeteg franchise rég várt folytatása jelenik majd meg: Bosszúállók, Superman/Batman, Terminátor, A Karib-tenger kalózai, A függetlenség napja, Hupikék törpikék 😀 .

Eddig mind a hat Star Wars mozi májusban került a mozikba, így egy majdnem 40 éves hagyományt szakítana meg a Disney egy esetleges csúsztatással. Persze ezt (és azt, hogy fél évvel többet kell várnunk) könnyedén megbocsátanánk, ha cserébe egy jobb, letisztultabb filmet kapnánk, ám sok minden szól a téli premier ellen. Az egyik legfőbb érv, ahogy arra a Big Shiny Robot is rámutat, hogy csak az ellenkezőjére volt eddig utalás hivatalos forrásból.
Mikor a starwars.comon bejelentették a Celebration 2015-öt, ez volt olvasható az oldalon:

A Star Wars Celebration 2015 Anaheimben, Kaliforniában lesz megtartva, 2015 április 16. és 19. között. A Star Wars VII. epizódjának premierjéhez időzített rendezvény olyan Celebration lesz, amilyen még nem volt.

Alan Horn, a Disney elnöke, ha mást nem is, ezt az egy dolgot elmondta a D23-on:

2015 nyarán várjátok a VII. epizódot!

Persze, ezek a kijelentések mind a pletyka kezdete előttről származnak. Elképzelhető, ha valószínűtlen is, hogy azóta valamit változtattak a terveken. Azonban itt van nekünk a Variety újságírója, Marc Graser is, aki twitter üzenetében ezt írta:

Nekem azt mondták, hogy nincs valóságalapja a decemberi megjelenésnek.

A Furious Fanboys arra is rámutat, hogy Abrams legutóbbi filmje, a Sötétségben – Star Trek is nagyon hasonló menetrend szerint érkezett a mozikba, szóval nem kivitelezhetetlen.

A Latino Review is előveszi a pletykát, és meg nem nevezett forrásaiból jelenti, hogy a munkálatokkal el vannak maradva, és csak karácsonyra lesz kész a film. Ők még azt is tudni vélik, hogy a forgatás első napja 2014 január 21. lesz.

Hogy lennének elmaradva, ha mindig is a jövő év elején szándékozták elkezdeni a forgatást? :S
Mit szóltok? Szerintetek hallunk hamarosan egy hivatalos bejelentést, melyben eltolják a premiert?

1 thought on “Star Wars karácsonykor?

  1. Véres nyár? 😀 Szerintem azért a Bosszuállók, a Hupikék törpikék és a karib folytatásai nem igazán vehetők egy lapra az StarWars univerzum folytatásával. Azért lenne az nyár véres, mert ezek a kisebb folytatások mind elvéreznének, ugyanis egy Hupikék törpikék meg egy sokadik Karib nem igazán tudna annyi embert beültetni a moziba mint az SW. 😀

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s