Doctor Who és egyéb színészpletykák

Doctor Who

A Bleeding Cool szerint Matt Smith, a Ki vagy Doki? jelenlegi címszereplője jelentkezett a VII. epizód egyik szerepére. Persze pletyka az egész, de mindenképpen érdekes lenne Doctor Who-t (esetleg) fénykarddal látni szónikus csavarhúzó helyett. A forgatás bőven beleférne Smith idejébe, hiszen decemberben búcsúzik a sorozattól. Nem ő lenne az első Doctor, aki ellátogat a messzi-messzi galaxisba, hiszen David Tennant még Emmy-t is nyert Huyang, a fénykardépítő droid megformálásáért A klónok háborújában.

A másik brit színész, akiről mostanában azt rebesgetik (legalábbis a színész maga), hogy meghallgatták az egyik szerepért, az Jason Flemyng (A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső, Blöff). Róla nagyjából egy éve lehetett utoljára hallani, mikor azt jósolta, hogy Matthew Vaughn lesz a rendező. Nagy kérdés, hogy mennyire lopta be magát a Lucasfilm szívébe azzal, hogy posztolta a rá vonatkozó forgatókönyvrészlet egy oldalát. Persze nagyrészt olvashatatlan, de akkor is.

Két korábbi kis hírecskével is tartozunk még nektek korábbról:

Saoirse Ronan, aki legutóbb konkrétumokat is megosztott a rajongókkal arról a szereplőválogatásról, amin részt vett, úgy tűnik, mégsem ragadhat fénykardot az új epizódban:

Nincs meg a Star Wars. Nincs meg a szerep. Nem szabadott volna mondanom semmit. Csak meghallgattak, mint mindenki mást. Azt tettetni, hogy fénykard van nálad egy jelenetben mindig nagyon izgalmas. Nagyszerű lett volna, de ez olyasmi, amire mindenki pályázott.

Az utolsó hírecskénk nem emberről szól, hanem egy helyszínről. A TSWU belső informátora jelentette, hogy a cáfolat ellenére Új-Mexikó még mindig tervben van, és hogy állítólag a Disney hároméves szerződésben kötelezte el magát, illetve januárban irodát is nyit ott.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s