Jóságos tervezőm: Folytatódik a mobil őrület!

A Disney Interactive a napokban jelentette be vadonatúj szerzeményét, mely nemes egyszerűséggel csak a Star Wars: Assult Team névre hallgat.

Annyi szent: nem eresztették bő lére az információ áradatot a játékot illetően. Az egyetlen támpontunk egy a Disney blogján közzétett kép. Annyit azért még elárultak, hogy a játék valamiféle egyvelege a körökre osztott harci és stratégia továbbá kártyajátékoknak. Ez egy roppant bonyolult műfaj, ugyanis nem létezett eddig. Legalábbis ilyen formában semmiképp. A játékosok gyűjthetnek klasszikus karakterek természetesen kártyák formájában, amelyek különböző statisztikákkal és képességekkel vannak ellátva. Ezen képességeikkel válnak majd a játékosok hasznára. Magától értetődően a helyszínek változnak. Ez egy egész sor bolygót foglal magába a Star Wars univerzumból, beleértve az eredeti trilógia helyszíneit is.

assault-team-610x343

Az Assault Team először iOS-re és Android-ra lesz elérhető ” korlátozott korai hozzáféréssel” az egyes nemzetközi piacokon. Ezt követi a korai hozzáférést időszak, akkor hivatalosan is megjelenik iOS, Android és Windows 8 eszközökön világszerte; valamikor idén tavasszal.

A kép alapján egész tűrhető grafikával ellátott játékról van szó, ugyanakkor igen kétséges, hogy van e türelmünk egy újabb semmitmondó hézagpótlóhoz. Mert ez az. Mindenesetre elgondolkodtató, hogy vajon él e még az a bizonyos arany tojást tojó tyúk a LucasArts háza tájékán, vagy a Disney esetleg megfőzte és most azt tálalja nekünk darabokban?

De nézzük is csak meg a lenti kis képünket: láthatóan, inkább reményektől naivan számos klasszikus trilógia béli hőssel rúghatjuk szét a birodalmiak hátsóját (ha szabad így mondanom). Akik textúrája természetesen kísértetiesen hajaz a TFU-ra, de mindegy. Lényeg a lényeg úgy fest 4v4-ben kell kiügyeskednünk a győzelmünket. Megjegyzem a Solót ábrázoló kártya képe olyan mintha szegény még mindig be lenne fagyasztva. Mindazonáltal; bármennyire is tűnik ez az alkotás elfuseráltnak, attól a remény még mindig ott van. Akár még el is szórakoztathatja a kedves mobilosokat.

Azért csak ne írjuk le előre. Lehet, hogy élvezi majd a család apraja nagyja, de én azért egy kicsit tartalmasabb kalandokra is vágyom abban az ominózus messzi-messzi galaxisban…

Szerintetek meg ér majd egy pipafüstöt ez az új „arculat”, vagy nektek is elegetek van már a minigame-ekből?

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s