A legfrissebb casting-pletykák

Az elmúlt napokban több színészpletyka is napvilágot látott. Ezeket foglaljuk most össze nektek.

Speleers, Boyega, Plemons, Thomas

A Variety szerint Ed Speleers (Downton Abbey, Eragon), John Boyega (Idegen arcok), Jesse Plemons (róla már volt szó) a kiszemeltek listája ez egyik főszerepre. Hozzájuk csatlakozik még két színházi színész Matthew James Thomas (Billy Elliot) és Ray Fisher (ő nincs a képen, de tessék).
Bár a kutatás állítólag még folyik, ez az öt színész most a legesélyesebb, valószínűleg ugyanarra a szerepre. A szerep mibenléte egyelőre ismeretlen, de a Variety szerint egy Jedi növendék lesz.
Speleers mellett szólhat, hogy J.J. Abrams tavaly novemberben meglátogatta a Downton Abbey forgatását.

Lupita Nyong'o

Először a Latino Review adott róla hírt, majd a THR is megerősítette, hogy a friss Oscar-díjas Lupita Nyong’o (12 év rabszolgaság, Non-stop) a múlt hónapban meghallgatáson volt az egyik szerepért, és mára nagyon közel van hozzá, hogy alá is írjon.
A LR szerint a szerep, melyet neki szántak, jelentős és elképzelhető, hogy egy Sith. Valószínűleg nincs rokoni kapcsolatban senkivel a korábbi filmekből.
A színésznő szóvivői ezt válaszolták a kérdésekre telefonon:

Erről nem szabad beszélnünk.

Ugyancsak a THR szerint Adam Driver a tárgyalások végső fázisába lépett. Róla itt írtunk korábban.

A témába vág még, hogy a Cinelinx forrása szerint a VII. epizód castingjai nem csupán a film miatt voltak, hanem bizonyos “TV különkiadások és mini-sorozatok” miatt is. Arról a bizonyos Vader különkiadásról már beszámoltunk, és azóta kiderült, hogy dokumentum-szerűségről lenne szó, vagyis a casting inkább a “mini-sorozatnak” szólhatott. Utoljára tavaly nyáron volt szó Star Wars sorozatról, és az ABC igazgatója nem zárkózott el a lehetőségtől.

Mit szóltok? Nektek melyik esetleges SW színész a legszimpatikusabb?

2 thoughts on “A legfrissebb casting-pletykák

  1. Jó, hogy raktál Ray Fisherről képet, mert én róla nem találtam. 😛 Na nem mintha így tudnám hova tenni.

    Lupitának örülnék.

    A többiektől még nem láttam semmit, kivéve Speleerstől az Eragont, és nem hatott meg különösebben. Abból a filmből egyedül a kölyöksárkányra emlékszem, mert az cuki volt. 😀

    Kedvelés

  2. John Boyegát nem szívesen látnám Star Wars filmben láttam és tetszett az idegen arcok, de nem tudnám elképzelni star wars-ban sehogy sem. Ed Speleerst már jobban be tudnám rakni star wars univerzumba(kár hogy z eragonnak nincs folytatása), a többiekről meg nem igen hallottam tehát róluk nem mondok semmit.

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s