SDCC – Új regény Christie Goldentől

A Comic-Conról a Del Rey sem maradhatott le. Rögtön be is jelentettek egy új regényt, melynek szerzője Christie Golden, és a főszereplői Asajj Ventress és Quinlan Vos! Én mindkét karaktert nagyon kedvelem, úgyhogy már most várom ezt a regényt! 🙂

A sztori egy le nem adott 7. évados TCW-s sztoriszál alapján készül, melyet még George Lucas követett el. A témája állítólag nagyon felnőttes lesz.

delrey-asajj

Akit a képregények érdekelnek, annak a vasárnapi Marvel panelig kell még várnia.

4 thoughts on “SDCC – Új regény Christie Goldentől

  • Addig torzítják amíg köze sem lesz ahhoz a Ventresshez akit 10 éve a képregényekből megismertünk. Vosról ne is beszéljünk, mert neki már mindegy. A TCW-s szereplése is egy rossz vicc volt. Csak egy Quinlan Vos nevű ürge volt az eredetire kicsit hasonlító külsővel. Az meg csak nekem szúrt szemet hogy egy eredetileg TCW-s sztoriszálból akarnak nagyon felnőttes sztorit kihozni?

   Kedvelés

   • Nekem nem volt bajom Ventress-szel a TCW-ben. Tény, más, hígítottabb változat volt, főleg az elején, de kíváncsi vagyok, milyen jövőt szántak neki. Az új könyvek közül engem ez érdekel eddig a legjobban.

    A TCW azért elég felnőttes epizódokat, jeleneteket is szerepeltetett, főleg a vége felé. Így legalább megírhatják olyan sötétre, amilyenre csak szeretnék, nem korlátozza őket a “gyerekműsor” besorolás.

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s