24 thoughts on “Rebels – Rise of the Old Master előzetes

 1. Már fent van valahol? Komolyan nem tudom már követni, mert nekem ez a negyedik rész, nem a harmadik… Vagy most ez hányadiknak van számozva a letöltőoldalakon?

  Kedvelés

  • Eszter, az is bekavar, hogy a rész TV-s premierje után szinte azonnal felpakolja a Disney a netre a kövi részt is. Szóval hétfő óta ez az epizód is elérhető, viszont nem igazán jó minőségben. Az előző kettőt így néztem, de mostantól bevárom a TV-s adást, mert mérföldekkel jobb a hang és a kép is.

   Kedvelés

   • Lassan mindenki feltámad az SW-ben. Darth Maul, Luminara Unduli…Várom már, hogy kitalálják 66-os parancs nem is volt, csak kábító lövedékekkel viccelődtek…

    Kedvelés

   • Bár én még nem láttam a részt (a hozzászólásokból sejtem, hogy valami umbulda lesz vele kapcsolatban), de Luminara halálát nem csak a képregényben láttuk? Az pedig már Legends, nem kánon.

    Kedvelés

 2. Eszter! A rész már hét eleje óta elérhető torrenten.

  Aki pedig fikáz és Disney -zik az nézze már meg a részt vagy addig fogja be amíg nem látta.

  Így néz ki a sorrend:
  S01E00 Spark of Rebellion
  S01E01 Droid in Distress
  S01E02 Fighter Flight
  S01E03 Rise of the Old Masters

  Kedvelés

  • Én azért nem töltöttem le ezt az újat, mert nekem a Fighter Flight is 3-asnak volt számozva, mondom, még egyszer nem töltöm le a fasza mobilnetemmel ugyanazt… :S És akkor most honnan találjam ki, hogy melyik 3. rész az, amit még nem láttam?

   Kedvelés

 3. Szerintem ez a rész az eddigi legjobb (bizonyos téren a bemutató “filmet” is túlszárnyalja) és tetszik ez a sötétebb tónus.

  Egyébként, ahogy OdyM is írja a premier epizódot nem tekintik számozottnak, inkább filmnek (movie, mint a Klónok háborúja esetében) és a számozás, a Droid in Distress-től kezdődik.

  Kedvelés

 4. Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de eddig ez a sorozat egy hatalmas csalódás. A gyerekeknek biztos nagyon jó. A klónok háborúját legalább a felnőtt korosztály is megnézhette, de ezt… Nagyon furcsa, hogy több évadon keresztül láttuk, hogy a klónok milyen jól harcolnak, erre itt egy gyerek befordul egy utcasarkon, ők utána futnak, de már el is tűnt. Jó, hogy nem tudják bemutatni a személyiségüket (nem azon van a hangsúly), de, hogy ostobábbak, mint anno a droidok. És még lehetne sorolni a sok gyerekes megoldást. Kár, hogy teljesen az alsó korosztályt célozták meg.

  Kedvelés

   • A mozi filmek szerint azok, nem?
    De akkor se legyenek már teljesen bugyuták. Az én szememben elveszti a birodalom a tekintélyét, ha semmit sem tudnak végrehajtani. A IV-V. epizódban volt kitől félni, ha megjelentek a rohamosztagosok vagy egy csillagromboló. Itt teljesen nem tudják átadni ezt az érzést.

    Kedvelés

   • Ha jól tudom, ezek már nem klónok (nem vagyok 100%), elvileg a klón háború befejezése után Kamínót elfoglalták, és a klónok gyártását beszüntették, nehogy a birodalom ellen használják fel őket. A megmaradt katonai egységeket pedig toborzott emberekkel töltötték fel. De lehet, h nem jól emlékszem.

    Kedvelés

  • Igazából szerintem a filmekben sem tűntek klónoknak. Eltérő volt a magasságuk, a hangjuk stb.

   Egyébként az új kánon szerint jelenleg valahogy, úgy áll a helyzet, hogy a Klónok háborúja után még egy darabig használták a klónokat, de a fejlődésgyorsítás hatásai miatt, a klónok teljesítménye gyorsan romlani kezdett és, így folyamatosan leváltották őket “olcsóbb”, normál emberi katonákkal. A Rebels idejére elvileg teljesen eltűntek a klónok a seregből.
   Bár talán Filoni mondta, hogy lehetséges, hogy 1-2 klón még megmaradt, mint kiképző, de ezt szerintem inkább esetleges felhasználható történeti szálként említette, mintsem kész epizódtervként.

   Kedvelés

 5. Amúgy szerintem fog ez komolyodni, erre jó példa ez a legújabb rész, ez már egy kicsit visszahozott a régi Clone Warsos hangulatból, picit a 6. évadra emlékeztetett. A klónok háborúja se úgy indult, itt is rá kell majd jöjjenek, hogy egy ilyen súlyú sorozatot, amiben azért komoly dolgok történnek, egyszerűen nem lehet gyerekeknek készíteni, főleg, h nagyon sok a felnőtt rajongó, aki szívesen nézi a rajzfilm sorozatokat is.

  Kedvelés

 6. Ez a rész messze jobb volt mint az eddigiek, szerintem is beindul jobb irányba mint a tcw.

  Nem tudja valaki, hogy a Darth Vader-es spot mikor jelenik meg?

  Kedvelés

 7. Igen DarkSith, nagyon erős kis sorozattá vált, pedig ez még csak az első évad első pár része 🙂 Mostmár optimistán állok elé minden résznek!

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s