Képregény – Rebellion #03

Hosszabb szünet után visszatért az egyik képregénysorozatunk, melyet Darth Ravennek köszönhetően olvashatunk magyarul! Jó szórakozást hozzá! A pakk a borítóra kattintva letölthető.

Belinkelem az első két részt is, hogy ne kelljen keresgélni:

1. rész | 2. rész

A birodalmi szállítókonvojon végrehajtott sikeres rajtaütést követően a két remek X-szárnyú pilóta Wedge Antilles és Luke Skywalker visszatértek a Lázadók parancsnoki hajójára, hogy gyermekkori barátjuk, Janek “Tank” Sunber üzenetére bukkanjanak, aki most a Galaktikus Birodalom Flottájának tisztviselői közé tartozik.

Korábban már szemtől-szemben is találkoztak egymással, amikor is Luke megmentette Jorin Sol életét, majd pedig kimenekítette a Kalist VI-on elhelyezkedő birodalmi bázisról – Tank ugyan megpróbálta megállítani, de elbukott. Skywalker árulásán való tépelődése eredményeként, Sunber úgy döntött, hogy személyesen Darth Vadernek jelenti a Skywalkerrel való találkozását.

Mialatt Luke epekedve várta, hogy végre dekódolják Tank üzenetét, Deena Shan a gyengélkedő felé vette az irányt, hogy Jorin Sol felépülését felügyelhesse, de ehelyett romokban találta a helyiséget. Egyszer csak Sol előbukkant a sötétségből és fojtogatni kezdte Deenát…

01

2 thoughts on “Képregény – Rebellion #03

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s