Uprising – Élet az Uralkodó után

Uprising

Ezek a sorok azoknak a kocka társaimnak fognak leginkább örömet okozni akik, mint jómagam, imádják a videojátékokat és a Star Warsot. Már kisgyermek koromban letértem a sötét oldal felé, mivel mindig is a szobámban játszottam a régi TV-re dughatós, sárga kazettás Nintendokoppintás csodával, ahelyett, hogy az utcán, vagy az udvaron rohangáltam volna a többiekkel. Azt a mennyiségű időt amit az X-Wing Alliance-el töltöttem le se merem írni. Nos, a Kabam, a Disney és a Lucasarts most közös munkába kezdett, hogy megalkossák a második Halálcsillag pusztulása és maga Darth Sidious halála után történteket. A játék A Jedi visszatér után veszi fel a történet az Endoron elejtett szálát, hogy bemutassa az Anoat rendszerben található bolygókon, többek között a Hoth-on és a Bespinen zajló eseményeket. A cselekmény szerint az Uralkodó veszte és a Birodalom bukása utáni napokban az Anoat rendszer lezárásra kerül a megmaradt birodalmi erők által. A vasmarkú blokád másik oldalán ragadt lázadók segítsége nélkül, az itt lévő csempészeken, banditákon és szabadságharcosokon áll vagy bukik a felkelés kiépítése. A játék Star Wars: Uprising címen fog megjelenni Androidra és iOS-ra. A hivatalos oldalon regisztrálhatunk, hogy segítsük a fejlesztők munkáját. Műfajilag a program mint szerepjáték fog megjelenni, egyes források szerint ősszel.

Az előzetesben az Anoat rendszer ura, Adelhard kormányzó hazug szavait hallhatjuk:

A Birodalom ma győzelmet aratott. A Lázadás többé nem jelent veszélyt. Szánalmas támadásuk az Uralkodó Halálcsillaga ellen elbukott. Az Uralkodó haláláról szóló szóbeszéd csupán az árulók koholmánya. Azoknak, akik hallgatnak a hazugságokra, akik próbára tennék a Birodalom hatalmát, nekem kell felelniük.

A hivatalos közleményből:

San Francisco – 2015. június 4.: A Kabam Studio, a Walt Disney és a Lucasarts együttműködésével, ma bejelentette a Star Wars Uprising fejlesztését, mint az első olyan játékot, amely A Jedi visszatér utáni, de Az ébredő Erő előtti időszakot öleli fel. A San Franciscó-i székhelyű Kabam RPG Studio mely fejlettségét véve iparág vezető, Aaron Loeb elnök helyettes felügyelete alatt az SW:U lehetőséget ad nekünk a játékosoknak, hogy elkészítsük saját, egyedi karaktereinket, küldetéseket teljesíthessünk illetve saját felszerelést, képességeket hozzunk létre. Lehetőségünk lesz erős csapat létrehozására, később akár kartelleket is alkothatunk, amikkel csatlakozhatunk az egész szektort átölelő csatákba, amelyek a játék univerzumát fogják formálni. Továbbá lehetőségünk lesz valós idejű Co-op (több játékos, közreműködő) harcokra a Birodalom ellen. Több száz képesség áll majd rendelkezésünkre, esély lesz ikonikus cuccok megszerzésére is, hogy megalkothassuk a saját hőseinket. A játszható karakterek listája: Csempész, Fejvadász, Lázadó Gerilla, Diplomata, Szerencsejátékos. Vagy egy teljesen egyedi karaktert is alkothatunk.

Szerencsejátékos? Sabaak és pazaak orrvérzésig, juhééé! 😀

Aaron Loeb szavai:

Az SW:U egy keményvonalas szerepjáték (RPG) amely elmeríti a játékost a Star Wars univerzumában egy teljesen egyedi időszakban. Darth Vader és Palpatine Császár halála után. A Kabam RPG Studio összegyűjtötte minden tehetségét és elkötelezettségét a szerepjátékok iránt, hogy erre az egyedi és magával ragadó játékélményre koncentrálhasson a rajongók és az RPG-kedvelők számára.

Néhány konceptrajz és pillanatkép:

u-Star-Wars-Uprising-1-600x933 u2-Deathstick u3-Nomad_Bounty_Hunter

u4-Riley u5-ShipDocking u6-Hoth

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s