Nem idén látjuk utoljára Carrie Fishert Leiaként

Legalábbis ezt állítja a bátyja, Todd Fisher. A New York Daily News szerint a Disney engedélyt kért tőle és Billie Lourdtól, a 60 évesen elhunyt színésznő lányától, hogy “nemrégi felvételek” felhasználásával visszahozzák Leiát a IX. epizódban.

Leia

Todd Fisher ezt nyilatkozta:

Mindketten azt mondtuk: Persze, hogy is lehetne őt kihagyni? A válasz az, hogy sehogy. […] Nem én vagyok az egyenlet egyetlen eleme, de szerintem az emberek megérdemlik őt. […] Nem szórakozol ezeknek a filmeknek az örökségével. Olyan lenne, mint átírni a Bibliát. Számomra a Star Wars a történetmesélés Szent Grálja, és nem szórakozol vele.

Annyit tudunk jelenleg biztosan, hogy Az utolsó Jedikben nem változik Carrie Fisher szerepe, és mindent úgy kapunk meg a játékából, ahogy egyébként is kaptunk volna. A IX. epizóddal kapcsolatban pedig hivatalos bejelentésben közölték, hogy nem fogják CGI-karakterként visszahozni őt, mint tavaly Peter Cushingot. A korábbi pletykák szerint egyre nagyobb szerepet kapott volna Organa tábornok a trilógia előrehaladtával, így érdekes lesz látni, mihez kezdenek azokkal a “nemrégi felvételekkel.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s