Nézd meg Forces of Destiny első 8 epizódját!

A Disney hivatalos Youtube csatornájára egy hét alatt felkerült az új, fiatal lányokat célzó, animációs minisorozat, a Forces of Destiny első “félévada.”

Forces of Destiny

Az első két rész Rey (Daisy Ridley) és BB-8 kalandjait követi a Jakkun, mielőtt a találkoztak volna Finn-nel:

A harmadik epizód Leia (Shelby Young) és az ewokok Birodalom-ellenes tevékenységeit mutatja be az Endor holdján, mielőtt Han és Luke megérkeztek volna “vacsoravendégnek”:

Ahsoka (Ashley Eckstein) éppen egy Jedi szertartásra siet, amikor meglátja, hogy valaki bajba jutott. Ez a rész igazi TCW-parádé, úgyanis Eckstein mellett Matt Lantert és Tom Kane-t is hallhatjuk:

Nagyjából A Birodalom visszavág kezdő képsoraival egy időben Leia (Shelby Young) és Csubakka váratlan veszéllyel találkozik. Az epizód egyébként egy kivágott jelenethez köthető, ami a rész megtekintése után ajánlott olvasmány.

Padmé (Catherine Taber) és Ahsoka (Ashley Eckstein) egy delegátus fogadására készül, amikor rájönnek, hogy valami nem stimmel:

Jyn (Felicity Jones) a Lothal egyik városkájának utcáján tartózkodik, mikor meglátja, hogy egy árva kislány a segítségére szorul:

Leia (Shelby Young) és Sabine (Tiya Sircar) titkos információkat akarnak megszerezni a Birodalomtól:

A kánon sorozat újabb 8 epizóddal tér vissza októberben.

2 thoughts on “Nézd meg Forces of Destiny első 8 epizódját!

  • Ha jól értelmezem, a lovaggá válás folyamata több szakaszból áll, ami alatt egyre hosszabb tincset vagy togruta esetében függőt szereznek. Ez valószínűleg csak egy kis előléptetés volt. Ahsokát sosem ütötték lovaggá.

   A szertartás amúgy valószínűleg a kánonban is valahogy így néz ki a Régi Köztársaság idején: https://www.youtube.com/watch?v=O1XDh-MW5ug
   (06:30-tól)

   Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s