Új élőszereplős sorozat: Cassian Andor

Az elmúlt hónapokban rengeteg pletykát hallottunk arról, hogy a Disney 2019-ben induló streaming szolgáltatására olyan Marvel szereplőkkel foglalkozó sorozatok érkeznek majd, mint Loki, Skarlát Boszorkány, A Tél Katonája és Sólyom. Elméletileg ezek a sorozatok az ABC- és Netflix-produkcióknál szorosabb kapcsolatban állnak majd a mozifilmekkel, és természetesen az eredeti színészek is visszatérnek bennük. Az ilyen szériák lehetősége, mely eddig nem igazán volt elképzelhető, természetesen sok Star Wars rajongó fantáziáját is beindította: ifjú Han Solo sorozat, ifjú Lando sorozat, Boba Fett sorozat, Obi-Wan sorozat… Willrow Hood sorozat… a lehetőségek végtelenek.
Hasonló Star Wars sorozatról eddig nem igazán hallottunk még szóbeszédet sem, így a hír igazán meglepő, azonban teljesen hivatalos: Cassian Andor sorozat érkezik!A sorozat forgatása jövőre indul, és a The Mandalorian és A klónok háborúja utolsó évada mellet a Disney streaming szolgáltatásán lesz elérhető, melynek nevét ugyancsak tegnap jelentették be: Disney+. Mellékesen a Loki sorozat is hivatalossá vált, így valószínű, hogy a további pletykák is igazak. “Mind igaz.”
Természetesen Diego Luna visszatér Andor százados szerepében, de arról nincs szó, hogy Alan Tudyk, azaz K-2SO is feltűnne, azonban nehezen tudnánk elképzelni az egyiket a másik nélkül. Nem csak a karakterek, de a színészek között is megvan a kölcsönös szeretet (angolul tudóknak ajánlott olvasmányok itt és itt).

A sztoriról egyelőre egy mondatot tudunk:

Az izgalmakkal teli kémthriller olyan történeteket mesél majd el, amik központjában a hírszerzés és a vakmerő küldetések állnak, melyeknek célja a remény visszaállítása a kegyetlen Birodalom szorításában szenvedő galaxis számára.

Ti mely karaktereket látnátok még szíves a Disney+-on?

2 thoughts on “Új élőszereplős sorozat: Cassian Andor

  1. Visszajelzés: Megnyílt az ILM tévés részlege | Jedi Rend

  2. Visszajelzés: Megvan a Cassian Andor-sorozat showrunnere | Jedi Rend

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s