Íme a The Mandalorian főszereplője

A Varietynek hála, már nem kell találgatnunk, hogy ki lesz az első élőszereplős sorozat főszereplője. A szerencsés flótás nem más, mint Pedro Pascal!



A 43 éves, chilei származású színészt legtöbben a Trónok harca Oberyn Martelljeként ismerhettek meg, de feltűnt a mozivásznon is olyan filmekben, mint A Nagy Fal és a Kingsman: Az aranykör. Az általa játszott címszereplő mandaloriról eddig nem tudunk sokat, csak amit a hivatalos szinopszisban leírtak:

A Jango és Boba Fettről szóló történetek után egy új harcos tűnik fel a Star Wars univerzumában. A The Mandalorian a Birodalom bukása után, és az Első Rend feltűnése előtt játszódik. Egy magányos fegyverforgató munkássságát követhetjük nyomon, messze az Új Köztársaság fennhatóságától, a galaxis távoli pontjain.

Továbbá az első hivatalos kép is minden bizonnyal a címszereplő páncélját ábrázolja.

Pascalt hetekkel ezelőtt hozta kapcsolatba a projekttel a MakingStarWars, akik egyébként lenyűgöző mértékben hiteles pletykákkal szolgálnak mostanság. Ezért érdemes megemlíteni, hogy az oldal Carl Weatherst (Ragadozó, Rocky) és John Leguizamót (Spawn – Az ivadék, Az esemény) is összekötötte The Mandaloriannal. Jon Favreau, aki a sorozat író-producere, A séfben rendezőként és színészkollégaként is dolgozott Leguizamo mellett, így nem elképzelhetetlen, hogy újra munkába hívta.

Hozzászólás