A kettő szabálya

Ma kiderült, hogy milyen hasznos is ez a pénteki chat party, így megtudtam, hogy a Szukits Könyvkiadónak új honlapja van… És hogy ott bele lehet olvasni a június 29-én megjelenő A kettő szabálya című könyvbe, amit már bizonyára nagyon sokan várnak. :) Én most megkíméllek titeket attól a macerától, hogy az ő honlapjukon keresgéljétek az elolvasható részletet. Feltöltöttem, remélem, ez azoknak is meghozza a kedvét a könyvhöz, akiket eddig nem nagyon érdekelt. Katt a képre! :)

A múlt kísértete július 27-én fog megjelenni, bár nálunk már az egész regény letölthető ide kattintva. :)

14 hozzászólás a(z) “A kettő szabálya” bejegyzéshez

 1. Én nem rendelem meg, mivel más könyvet is vennék, és akkor lenne ingyenes a házhozszállítás, különben bukok 200 forintot (nem nagy pénz, de spórolásra jó XP), és a másik könyv csakis a Múlt kísértete lenne, de az régebb óta meg van e-book-ban, és már el is olvastam.

   
 2. Én inkább azt javaslom, hogy az Alexandra honlapján rendeljétek meg. KB 1 hónapig 20% kedvezmény lesz rá és az Alexandránál van személyes átvételre lehetőség is az ország több pontján is.

   
 3. Édes Istenem… Ez marhajó! A földön keresem az államat. :)
  Úgy látszik ideje lenne újra elkezdenem olvasgatni. :) Csak egy kicsit olvastam bele de az nagyon tetszett.

   
 4. Fúúúúú…. ez aztán jó hííííííííííííír!!!!!!!! :ĐĐĐĐĐ Köszi Szukits, köszi Star Wars, köszi Revan, köszi mindenkiiii! ĐĐĐĐ Remélema zért bírni fogják az iramot :P

   
 5. A honlapjukon van egy kapcsolatfelvétel rész, ott lehet kérdezni.
  Csak bírják kihozni az évi 5-6-ot.
  Még jó sok más könyvet is adnak ki SW mellett. Idei évtől durván beindulnak, hetente lesznek megjelenések. Remélem sikerük lesz és nem buknak bele.

   
 6. A Revan könyv szinopszisa.
  A Random House közzétette a Revan c. regény szinopszisát és megerősítette a november 15-i megjelenési dátumot.

  “Valami van odakint: egy kegyetlen, pusztító gonosz készül lecsapni a Köztársaságra, hogy összezúzza azt – ha egy kiközösített, magányos jedi meg nem állítja.

  Revan: hős, áruló, hódító, gonosztevő, megmentő. A jedi, aki elhagyta Coruscantot, hogy legyőzze a mandaloriakat – és a sötét oldal tanításaival a szívében tért vissza, hogy elpusztítsa a Köztársaságot. A Jedi Tanács visszaadta Revan életét, de a megváltás ára magas volt: emlékeit kitörölték. Csak a rémálmok maradtak – és a mély, kiirthatatlan félelem.

  Mi történt a Külső Gyűrűn túl? Revan nem emlékszik tisztán, de teljesen el sem feledheti. Egy szörnyű titokba botlott, amely a Köztársaság létét fenyegeti. Mivel nincs ötlete, mi lehet az, vagy hogy állíthatná meg, könnyen elbukhat, hiszen sosem állt szemben ennél erősebb és ördögibb ellenféllel – de csak a halál tarthatja vissza attól, hogy megpróbálja.”

   

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

^^ ;) :wtf: :wow: :star: :sexy: :omg: :love: :love3: :love2: :lol: :kiss: :heart: :ehh: :angry: :angel: :aha: :S :P :D :/ :) :( :$