Benedict Cumberbatch a 7. részben?

A Film Chronicles írt róla először, hogy a Sherlock és Star Trek – Sötétségben sztárjának, Benedict Cumberbatch-nek már biztos a helye az új Star Wars film színészei között és hamarosan megtörténik a hivatalos bejelentés is.

Azért érdemes odafigyelni erre a hírre, mert a Film Chronicles arról híres, hogy tényeket közölnek, nem nagyon szoktak spekulációkra hagyatkozni. És az sem elhanyagolható tény, hogy J. J. Abrams már dolgozott együtt a színésszel. Cumberbatch legutóbb így nyilatkozott a Total Filmnek:

Gyerekként jobban kötődtem a Star Warshoz, akárcsak rajtam kívül még sok gyerek. Ennek nagyon egyszerű oka a közvetlen történetmesélés, a nagyon egyszerű, de csodálatos és borzasztóan egyszerű narratíva, a háromszereplős melodráma, opera. Imádtam őket. Tényleg szerettem ezeket a filmeket és mindig Han Solo akartam lenni. Minden, amit Harrison Ford csinált, a legmenőbb dolog a világon.

benedict

Több külföldi oldalon is azt mondják, hogy hatalmas bejelentések várhatóak a színészekkel kapcsolatban, úgyhogy talán ennek is van némi alapja. Én személy szerint örülnék Cumberbatch-nek. :) Ti mit gondoltok róla?

7 hozzászólás a(z) “Benedict Cumberbatch a 7. részben?” bejegyzéshez

  1. Végre valami jót is hallani a szereposztásról a korábbi Efron/Gosling rémhírek után. Cumberbatch nagyon jó színész, szóval vele nagyon nem lőhetnek mellé.
    Rajta kívül a Star Trek szereplői közül még Zachary Quinto-t és Simon Pegg-et látnám szívesen az új filmben.

     
  2. Visszajelzés: TESSERACT

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

^^ ;) :wtf: :wow: :star: :sexy: :omg: :love: :love3: :love2: :lol: :kiss: :heart: :ehh: :angry: :angel: :aha: :S :P :D :/ :) :( :$