Benedict Cumberbatch a 7. részben?

A Film Chronicles írt róla először, hogy a Sherlock és Star Trek – Sötétségben sztárjának, Benedict Cumberbatch-nek már biztos a helye az új Star Wars film színészei között és hamarosan megtörténik a hivatalos bejelentés is.

Azért érdemes odafigyelni erre a hírre, mert a Film Chronicles arról híres, hogy tényeket közölnek, nem nagyon szoktak spekulációkra hagyatkozni. És az sem elhanyagolható tény, hogy J. J. Abrams már dolgozott együtt a színésszel. Cumberbatch legutóbb így nyilatkozott a Total Filmnek:

Gyerekként jobban kötődtem a Star Warshoz, akárcsak rajtam kívül még sok gyerek. Ennek nagyon egyszerű oka a közvetlen történetmesélés, a nagyon egyszerű, de csodálatos és borzasztóan egyszerű narratíva, a háromszereplős melodráma, opera. Imádtam őket. Tényleg szerettem ezeket a filmeket és mindig Han Solo akartam lenni. Minden, amit Harrison Ford csinált, a legmenőbb dolog a világon.

benedict

Több külföldi oldalon is azt mondják, hogy hatalmas bejelentések várhatóak a színészekkel kapcsolatban, úgyhogy talán ennek is van némi alapja. Én személy szerint örülnék Cumberbatch-nek. 🙂 Ti mit gondoltok róla?

7 thoughts on “Benedict Cumberbatch a 7. részben?

 1. Hát ennek én is örülnék.Nagyon jó mély hangja van, erős karaktereket játszik, jót tenne a filmnek.Csak az egyik felem még midnig fél hogy Disneys tini dilmet kapunk.

  Kedvelés

 2. Végre valami jót is hallani a szereposztásról a korábbi Efron/Gosling rémhírek után. Cumberbatch nagyon jó színész, szóval vele nagyon nem lőhetnek mellé.
  Rajta kívül a Star Trek szereplői közül még Zachary Quinto-t és Simon Pegg-et látnám szívesen az új filmben.

  Kedvelés

 3. Nekem oly mindegy, hogy ki játszik benne, vagy ki nem. Inkább az érdekelne, hogy mi lesz a sztori és milyen karakterek bukkannak fel.

  Kedvelés

 4. Visszajelzés: TESSERACT

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s