Harrison Ford a visszatérésrőlHarrison Ford
továbbra is legújabb filmjét, a 42-t népszerűsíti. Közben nem kerülhette el a Star Wars-szal kapcsolatos további kérdéseket. Arra, hogy visszatér-e az új epizódban, a DetroitNews-nak nagyon szűkszavúan válaszolt:

Mmm, erről még csak beszélni sem akarok… Nagyszerű. Hát nem nagyszerű?

Arról, hogy mit érez az új trilógiával és a spin-off filmekkel kapcsolatban:

Egyelőre nem érzek semmit.

J.J. Abrams-ről is kérdezték:

Szerintem ő fantasztikus. Dolgoztam vele az első filmjén, a Csak egy lövésen, Mike Nichols-szal. Nagyszerű tehetség. Rendkívüli fickó.

Az MTV már ügyesebben kérdezett, és többet meg is tudott, azonban továbbra sincs semmi konkrétum.
Elmondták, hogyha ránéznek, olyan nagy hősök megformálóját látják benne, mint Han Solo, Indiana Jones, vagy Rick Deckard (Szárnyas fejvadász). És mivel nem csak Han Solo visszatéréséről szólnak pletykák, jogos a kérdés, hogy szívesen magára öltené-e újra valamelyik karaktert.

A körülményektől függ, de lehet, hogy kellemes lenne újra megformálni őket. Most az érdekel, hogy egyáltalán dolgozhassak, ha lehet, valami ambiciózus projekten. …Amit keresek, az a következő lehetőség, a következő ambiciózus lehetőség. Nem számít, ha a három közül az egyik lesz az. Ha az lesz, nagyszerű. Ha nem, az is rendben van.

Fejtegették George Lucas-szal való viszonyát is, hiszen régebben kritizálta az írói képességeit és nem egyszer különbözött vele össze a karaktereken.

Lehet, hogy mondtam dolgokat, melyek az akkori érzéseim megtestesülései voltak. Az akkor volt. Most most van. Nem számít.

Szóval elásták a csatabárdot. Azért pár hónappal ezelőtt nem hittük volna, hogy ilyet hallunk Fordtól.

Mindenki csak kerülgeti a kék tejet. Ideje lenne már egy hivatalos bejelentésnek, hogy szabadon beszélhessenek, nem gondoljátok?

1 thought on “Harrison Ford a visszatérésről

  1. Már nagyon régóta fan vagyok és igazán itt lenne az ideje valami féle bejelentésnek vagy hírnek a filmmel kapcsolatban mert már nagyon kiváncsi vagyok 🙂

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s