Kenobi – Maul spin-off?

A Cosmic Book News újabb adag pletykával jelentkezett a héten, ezúttal a spin-off filmekkel kapcsolatban. Ugyanaz a DC-s forrás hozta ezeket a “híreket” is, mint az előző, új trilógiás adagot. Arról, hogy a DC-képregényfilmekkel foglalkozó forrás honnan szerzi az információit a Star Wars mozikkal kapcsolatban, ötletünk sincs, de hát bármi elképzelhető.

– A III. és a IV. epizód között játszódik.

– Obi-Wan Kenobit tatooine-i száműzetésében látjuk újra, akit ismét Ewan McGregor alakít

– A gonosz? Darth Maul, amint régi nemezisére vadászik. A történet bizonyos pontján egy ötéves Luke Skywalkerrel is találkozunk, aki valószínűleg csalétekként szolgál Obi-Wan számára.

Szóval lényegében a Visionaries képregénykötetben megjelent Maul sztori, az Old Wounds megfilmesítése. A történet már az íráskor sem számított kánonnak, azonban Maul mechanikus lábai A klónok háborúja készítőit is megihlették. Talán a forgatókönyvírókat is inspirálja majd.

McGregor többször hangoztatta már, milyen szívesen visszatérne a szerephez, és Ray Parkot is maximum a G.I. Joe filmek foglalják le mostanában. 🙂
Ti megnéznétek egy ilyen mozit? Lehet, hogy EZ volt Palpatine terve?

9 thoughts on “Kenobi – Maul spin-off?

 1. ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ, bárcsak, bárcsak, bárcsak. A Disney emelkedne a szememben egy kicsit, persze még akkor is utálnám!
  McGregor az egyik kedvenc színészem, nagyon örülnék neki, ha visszatérne. És egy végső csata Maullal, huhú. És egy kiváló időszak, egy csomó mindent bele lehetne tenni pl: Uralkodó, Vader, kicsi Luke, Artuék, készülő Halálcsillag és még 3 évig tudnám folytatni.
  Szóval remélem a Disneynél kezdenek evvel valamit és nem dobják a kukába ezt is.

  Kedvelés

 2. Kicsit off, de végre érkezett hivatalos szinopszis az új Star Wars filmhez és már címünk is van: Star Wars Episode VII: Star Trek. Úgy tűnik, Abrams ötvözni fogja a Star Wars és a Star Trek Univerzumokat.

  Ezzel egy időben bejelentették, hogy már javában készül a The Force Unleashed III, ami remélhetőleg 2014 tavaszán fog megjelenni. Azt még nem tudni, hogy kötődik-e majd valahogyan a 7. részhez, csak annyi biztos, hogy zombi ewokok lesznek a főellenségek.

  Kedvelés

 3. Én kíváncsi lennék Lucas véleményére. Persze én is boldog lenné a 4 milliárdos nyugdíjammal, de azért egy kicsit felkavarna, hogy amit 40 év alatt felépítettem és létrehoztam, most valaki 3 hónap alatt tönkrevágja, még akkor is ha tovább adtam rajta. Egy kis tisztelet, vagy valami – nem tudom…
  Szomorú az egész. Pont.

  Kedvelés

 4. Attól félek, hogy a mennyiség a minőség rovására megy. Amúgy mostanában elég nagy divat lett a spin-off, nem csak a SW terültén.

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s