D23: Kiderült, ki rendezi a IX. epizódot!

Alan Horn, a Disney elnöke a D23-on jelentette be, hogy nem más rendezi IX. epizódot, mint a Jurassic World készítője, Colin Trevorrow.

Colin Trevorrow

A 38 éves Trevorrow a Jurassic World előtt, mely egyébként júniusi bemutatója óta a világon a harmadik legtöbb bevételt hozó filmmé nőtte ki magát, csupán egyetlen kis költségvetésű filmet készített, a Kockázatos túrát. Következő filmje, a Book of Henry jövőre érkezik.

Kathleen Kennedy, a Lucasfilm vezetője így beszélt a választásról:

Colin olyasvalaki, akivel azóta szerettem volna együtt dolgozni, mióta láttam a Kockázatos túrát. Annak a filmnek az ereje a Jurassic World óriási sikerével párosítva sokat elárul arról, hogy milyen történetmesélő, és hogy milyen gyakorlott filmkészítő. Nagyon lelkesek vagyunk, hogy egy olyan hihetetlen tehetség csatlakozik a családunkhoz és lép be a Star Wars univerzumába, mint Colin.

Trevorrow is megszólalt:

Ez nem egy munka vagy megbízás. Ez egy hely a tábortűznél, ahol kivételes történetmesélők, filmkészítők, művészek és szakemberek ülnek. A feladatunk az, hogy a fiatalabb generációk számára készítsünk új történeteket, mert ők is megérdemlik azt, amit mi megkaptunk: a saját mítoszaikat. Azokkal az eszközökkel látunk ehhez hozzá, melyeket George Lucas adott mindannyiunknak: határtalan kreativitás, újító szellem és a remény.

Arról nem szól a fáma, hogy a forgatókönyvet ki készítheti, de sztori treatmentjét a VIII. epizód író-rendezője, Rian Johnson írja.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s