Megvan a Solo-film új rendezője!

Ron Howard

A tegnapi hírek olvasóinak nem meglepő hallani, hogy Ron Howard foglalta el a Han Solo-film megüresedett rendezői székét. A hivatalos bejelentést kísérő idézet Kathleen Kennedytől:

Mi a Lucasfilmnél úgy hisszük, hogy az összes film elsődleges célja az, hogy örömöt szerezzen az embereknek, miközben megtartja a George Lucas által negyven éve megteremtett szellemiséget. Ezt szem előtt tartva, örömmel jelentjük be, hogy Ron Howard veszi át a rendezői feladatokat a cím nélküli Han Solo-film elkészítésében. Csodálatos forgatókönyvvel, hihetetlen színészekkel és stábbal rendelkezünk, továbbá teljes az elkötelezettségünk, hogy egy nagyszerű filmet alkossunk. A forgatás július 10-én folytatódik.


Források szerint Howard addig is megbeszéléseket tart a színészekkel, átnézi az eddigi felvételeket, és összességében lehűti a kedélyeket a forgatáson.

A 63 éves színész-rendezőnek már van múltja a Lucasfilmmel: 1973-ban szerepelt George Lucas American Graffity/Amerikai krétafirka című filmjében, melyben Harrison Ford is feltűnik, 15 évvel később pedig megrendezte a Lucas történetén alapuló fantasyfilmet, a Willow-t. Rendezéseinek listája olyan filmeket is tartalmaz, mint a Selyemgubó, a Túl az óperencián, az Apollo-13, A Grincs, A Da-Vinci kód (és folytatásai), továbbá a Hajsza a győzelemért. A 2001-es Egy csodálatos elméért pedig megkapta rendezőként és producerként is az Oscar-díjat.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s